Znalazłam ten temat przez przypadek i przeczytałam i musze sie w nim wypowiedzieć PROSZĘ jeżeli możecie a chorujecie na CD omijajcie szerokim łukiem Krzysztofa Besztera ...nie polecam, poszłam do niego z zapytaniem czy przyjmie mnie z zdiagnozowana już chorobą Chrona do leczenia nie znając sie zupełnie na niej przyjął - szkoda że wtedy nie odesłał mnie do przychodni specjalistycznej - zbagatelizował mój przypadek tworzącej sie przetoki była wtedy bardzo malutka mówiąc mi że niestety tak musi być i musze nauczyć się z tym żyć....próbowałam już kilka lat wstecz z nim porozmawiać o leczeniu biologicznym że może mnie gdzieś skieruje bo widziałam w tym leczeniu mój ratunek to niestety powiedział wtedy do mojej mamy słowa że to zwykłe białko ze szczurów i nie widzi sensu podawania.....leczył mnie raz dodając sterydy raz je odejmując a mi przetoka się powiększała w końcu nie widziałam ratunku i poszłam do lekarza rodzinnego który skierował mnie na klinike i się zaczęło moje męczenie z mogącą już dawno być zamkniętą przetoką.
Nie podszedł poważnie do tematu, teraz leczę się poradni gastro i spotykam tam wiele osób które przychodzą bo są rozczarowani TYM lekarzem.
STAN OGÓLNY DOBRY. WYNIKI ZADOWALAJĄCE!!!
Leczenie biologiczne Remicade od 27.12.2012 - 15.11.2013.
I co dalej...? Crohn śpi ale czuwa !
Pentasa 2x1g
Salofalk 500 - czopki.
INFLECTRA 1 dawka - 13.07.2015 - i kolejne tygodnie....2 dawka - 27.07.2015 ; 3 dawka - 24.08.2015 ; 4 dawka - 19.10.2015 ; 5 dawka - zatrzymana ze względu na zmiany powstałe na twarzy.