to powiem że w niedzielę wypiłam 4l i byłam bardzo dobrze wyczyszczona

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
nie mówię tylko o Tobie bo wiele na forum osób też mówiło ...sylwusia4114 pisze:to ja
miałam stresa ... i co ?sylwusia4114 pisze:a jak się martwiłaś..
a ja właśnie jestem w trakcie czyszczenia, wypiłam ten fleet i muszę przyznać ze nie mam odruchów wymiotnych - uważam że lepsze to niż fortrans, bo mniejsza ilość a potem woda, no i smak ostrzejszy bo fortrans był mdłyviola311 pisze:też miałam stosowany Fleet Phospo-soda na przeczyszczenie, smakuje paskudnie, mialam po tym odruchy wymiotne
podzielam-ja piłam to ale tylko 2 kubki (tak sie go rozrabia na 1 flakonik 1 kubek wody)smak soda z kwaskiem cytrynowym ujdzie-co do x-prepu,no to trzeba go pic pomału w malych dawkach to nie ma sensacji.I nie prawda ze gorzej przeczyszcza-rozmawiałam z lekarzem jak ktos zle sie oczyscil to jest wina tego ze za malo wody wypil do preparatu.Ja dla pewnosci wypilam 5 ladamm pisze:Za drugim razem dostalem Fleet Phospho-soda i szczerze polecam ten preparat
wstyd mi ale kiedys tez tak kombinowalem,monikaaa_19 pisze:czy można ten Fortrans zamiast w 1l wody to rozpuścić w szklance i zapić, że tak powiem 0,7l wody?