Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
oczywiscie że jestsofijka pisze:szkoda, że czekolada to nie jest najzdrowszy pokarm na świecie
Ale o taką czekoladę chyba ciężkoobyty.z.cu pisze:oczywiscie że jestsofijka pisze:szkoda, że czekolada to nie jest najzdrowszy pokarm na świecie![]()
tylko trzeba sie ograniczyć do tej dobrej gorzkiej,takiej powyżej 60 % i bez tłuszczy roślinnych,cukru itd.
Czekolada to składnica dobrych składników z magnezem,witaminami,czyli same dobro ,no tylko nie za dużo jej,żeby nie było problemów z zaparciami.
Smacznego
tak,ale tłuszcz kakaowy ma unikalny skład kwasów tłuszczowych,taki dobry.Lemoni pisze:tłuszcz kakaowy jest tłuszczem roślinnym
Może się dużo stresujesz, stres najwięcej spala kalorii.ulka1986 pisze:A mi spadło 2 kgczego nie rozumiem....mniej chodzę do wc jem bez opamiętania... A tu taka reakcja
raczej słabo, może i mają przekrój wałka, ale przez swoje wygięcie nie turlają się. Ogórek już takulka1986 pisze:banany,bo są toczące![]()
ulka1986 pisze:Nibiru, mąż mi mówi że plemnik z którego powstalam był już wkurzony jestem nerwowa i wybuchowa od zawsze to chyba już się organizm przyzwyczaił
to co smakuje, a nie szkodzimaaagdaa pisze:co polecacie
napisałem baton. Uznałem, że chłopak ma wiedzę, że zbilansowana dieta to podstawa, albo raczej taka, która dostarcza wszystkich potrzebnych składników odżywczych.maaagdaa pisze:tylko czy słodycze to dobry pomysł na nabieranie masy ?