Mam nadzieję, że nie ma drugiego takiego tematu bo szukałam, ale nie znalazłam

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Masz rację poza tym ja wszystkie tego typu artykuły traktuję z przymrużeniem oka. Komuś coś się pomieszało ponieważ Saddam Husajn też urodził się w kwietniu, a nie w lipcu. Czy artykuł jest wiarygodny, czy nie, nie przeszkadza to w przeprowadzeniu ankiety na forum. Przyznam się, że całego artykułu nie czytałam, a tylko o osobach urodzonych w styczniuTorvik pisze:o pierwsze: nie wiadomo na jakiej próbie było przeprowadzone badanie. Poza tym Hitler urodził się w kwietniu, nie w lipcu jak twierdzi autor tego artykułu podważa to wiarygodność tego artykułu, skoro pomylono się w tak prostej rzeczy.
artykuł jest ch..a wart jak większość takich na onecietaloca pisze:tym artykułem http://magia.onet.pl/1652868,5026,1,poczytaj.html
LIPIEC
Miesiąc urodzin dyktatorów: Adolfa Hitlera i Saddama Husajna.
ja wczoraj "moich" celebrytów (Charlie Sheen, Beyonce, Hugh Grant, Amy Winehouse) podsumowałem... wyszło z tego żeelwirka pisze:Lutowi celebryci: Pierre-Auguste Renoir, Bob Marley, Jennifer Aniston. ah ta moja artystyczna dusza
Hmmmm...?U kwietniowych dzieci częściej pojawiają się zaburzenia pokarmowe (...)