McCarty pisze:Czyli sytuacja wygląda tak, że jak ktoś pobiera rentę socjalną na chorobę Leśniowskiego- Crohna, to niema się co łudzić, że dostanie rentę normalna?
[cytat usunięty na prośbę użytkownika]
no tak,ale w trakcie chorowania często łapiemy inne choroby,więc chyba jest możliwość.
Składając wniosek o rente można to zmienić,bo wtedy występuja już inne choroby,pewnie wtedy wniosek musiałby wypełnić lekarz od tej innej choroby.
Ale...
Mój wniosek wypisywał lekarz rodzinny na podstawie opinii lekarskich lekarzy specjalistów,więc tak naprawdę to ja nie wiem jaka jest główna choroba,albo czy wogóle taka jest a nie ogólny stan zdrowia.
Orzecznik w decyzji pisze tylko czy jest się zdolnym czy niezdolnym do pracy i na jakiej podstawie (ogólnie dokumentacja medyczna,wypisy szpitalne,badania),
skąd więc wiadomo jaka to choroba ?
„Przytulanie jest zdrowe. Wspomaga system immunologiczny, utrzymuje człowieka w dobrym zdrowiu, leczy depresje, redukuje stres, przywołuje sen, odmładza, orzeźwia, nie ma przykrych skutków ubocznych, jest więc po prostu cudownym lekiem ..."Każda droga zaczyna się od pierwszego kroku" .
https://senmaluszka.pl