a mi uporczywie sie kręcą gdzie chcą i nie wiem jak je poskromić żeby nie wypadały i układały sie jak ja chceranka pisze:wlos zmienily sie na sianowate

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
a mi uporczywie sie kręcą gdzie chcą i nie wiem jak je poskromić żeby nie wypadały i układały sie jak ja chceranka pisze:wlos zmienily sie na sianowate
aaaa bo ty jesteś Owca a ja nie jestem Owca chociaż mój fryz przypomina baranie rogi a z tyłu kurzą dupkęmagdalene pisze:Mikrusia napisał/a:
a mi uporczywie sie kręcą gdzie chcą i nie wiem jak je poskromić
Co Ty nie powiesz...
Mikrusia napisał/a:
układały sie jak ja chce
Nie da się
Co ty masz na glowieMikrusia pisze:aaaa bo ty jesteś Owca a ja nie jestem Owca chociaż mój fryz przypomina baranie rogi a z tyłu kurzą dupkę
No włosy które wyglądają po bokach takie pióra jak baranie rogi a z tyłu mam wycieniowaną kurzą pupkę...Patryśka pisze:Mikrusia napisał/a:
aaaa bo ty jesteś Owca a ja nie jestem Owca chociaż mój fryz przypomina baranie rogi a z tyłu kurzą dupkę
Co ty masz na glowie![]()
Aha a ja juz wyobrazalam sobie Bog wie coNo włosy które wyglądają po bokach takie pióra jak baranie rogi a z tyłu mam wycieniowaną kurzą pupkę...
a czy ten zimcteral nie zaszkodzi na CU?funia pisze: np brak cynku- zincteral mi pomogl
i skrzypowe mieszanki w tabletakch