kasia88 pisze:Jestem ciekawa Mikrusia skąd się wzięło takie wyobrażenie mojej postaci zwłaszcza te dwa siusiaczki na głowie
Ma się od czegoś mózg xD
kasia88 pisze:aha, ja osobiście proponuje używac drukowanych liter (przeważnie tak jest w komiksach, no i dzięki temu i Twój zyska na czytelności)
Ok, zrobię tak następnym razem
Feniks pisze:ale nie zrozumiałem do końca przesłania pierwszego komiksu , czy chodzi o to ,że z crohnem/cu nie można na plażę wyjść ? Czy , że jak zobaczy się panią w bikini to od razu trzeba do kibla lecieć No bo co, gość chciał się zaprezentować ładnie,wziął nawet ze sobą kolumnę , a zły crohn go od razu ukarał za to, dlaczego Czyżby zły crohn był tak naprawdę wielkim moralizatorem i karał za pychę??
Tutaj nie było żadnego przesłania po prostu Aleks wyszedł na plażę z materacem<chyba musze nauczyc sie rysowa materac bo już druga osoba mówi że to kolumna

>, i chciał zaszpanować przed piekną panią jaki to on nie jest macho no a że Crohn jest nieprzewidywalny to ruszył atakiem no i zachciało mu sie kupkę - także ośmieszył się przed panią. To w takim skrócie
Feniks pisze:Aha, przyszło mi jeszce coś do głowy, czemu colitis jest pokazany jako taki mały przydupasek ? Przecieć też potrafi dać ludziom w kość, czasami bardziej niż glutowaty crohn, więc powinni być obaj przerośnietymi mutantami
Mhm nie pomyślałam szczerze nad tym, chciałam zrobić coś w rodzaju że Crohn jest
"Panem" a Colitis "Sługą"

ale mogę to zmienić jak będzie więcej głosów za tym żeby Colitis rządził razem z Crohnem i byli tacy zmutowani i wielcy
Feniks pisze:Nie bierz tego do siebie, takie moje nic nie znaczące uwagi.
Każda uwaga jest dla mnie cenna