Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
was jeszcze bardziejklaudi pisze:Tequilla tak to jest z facetami Trzeba mieć ich na oku
Mądrze napisane.Mikrusia pisze:Lepiej powieć wszystkim "Witam jestem tutaj z wami bo też choruję na Crohna, czy mi pomożecie ?"
A reszta odpowie "Pomożemy towarzyszu"
No wiec wlasnie cala filozofiaMikrusia pisze:Nie boję się przyznać że akceptuję chorobę, po co mam się oszukiwać ?
Zgadzam sie w 100% panno Kasiu88-nic nie mam do mojego Cronhna...nauczylismy sie razem zyc.Czasem nawet jest wesolo jak sie scigamy dokasia88 pisze:Ja zdaję sobie sprawę, że jestem chora. Branie tabletek to dla mnie odruchowa czynność, nad która wiele na codzień nie rozmyślam. Ale to wszystko nie oznacza, że czasami mam serdecznie dość Crohna, szczególnie wtedy gdy zamiast być lepiej jest gorzejAle takie są tylko chwile, na szczęscie
hehe tylko szkoda ze czasem to nie my wygrywamyCinimini pisze:Czasem nawet jest wesolo jak sie scigamy do![]()
jak najbardziej taktola pisze:W dużej mierze pomaga mi świadomośc,że jest tutaj ogroma rzesza ludzi,którzy podobnie jak ja zmagają się z tą chorobą,wiedzą i rozumieją mój problem.To bardzo pomaga.
No właśnie...czasenie chodzi o to ze Ty tego potrzebujesz Careme....może czas pomyśleć że może to pomóc innym.Torvik pisze:Careme napisał/a:
To niezgadzanie powoduje właśnie, że nie chcę się zapisywać do J-elity, bo nie wierzę, że jestem tak chory, żebym potrzebował tego.
Wiesz,ze mozesz sie zapisac by pomagac innym?
Dopóki nie trafiłam na forum czułam sie ja dziecko we mgle...yeraz juz wiem że nie jestem sama.tola pisze:W dużej mierze pomaga mi świadomośc,że jest tutaj ogroma rzesza ludzi,którzy podobnie jak ja zmagają się z tą chorobą,wiedzą i rozumieją mój problem.To bardzo pomaga.
Może z braku czasu nie mogę znaleźć gdzie jest napisane o tych"ludziach zdrowych".Careme pisze:Odpowiedź, do J-elity należą ludzie zdrowi, jest istotnie trafna.