cordo pisze:Mam problem... duży.
Jestem na 3 semestrze studiów dziennych na publicznej uczelni, niestety wiecie jak to jest z chorobą, nie będę tłumaczyć.
W grudniu byłem w szpitalu ostatnio, potem było dobrze, w lutym miałem 2-3 tygodnie ponownego zaostrzenia, leżałem w łóżku, byłem na sorze, dostałem sterydy i znów się na chwilę poprawiło, no w trakcie sesji 2-3 tygodnie wyjęte z życia to tak naprawdę kaplica, a za tym załamanie psychiczne itp... W związku z tym nie zdałem przedmiotów, byłem dziś na uczelni i urlopu dziekańskiego nie dostanę. Jedyne co mnie czeka to wykreślenie z listy studentów i powtarzanie roku drugiego od nowa, a powtarzanie bagatela 3,400 zł... Masakra, jestem załamany, to kupa pieniędzy. Mam umiarkowany stopień niepełnosprawności. W dodatku czuję się teraz mega średnio, nie wiem jak z pracą no i w ogóle co ze sobą robić. Masakra
Cordo chyba coś na twojej uczelni nie tak...
Spróbuj przez J_elita centrum w Warszawie podpytać się albo poprosić o pomoc.
Sam zaś pogrzeb w prawie w necie albo poszukaj dobrego prawnika a jak krucho z kasą to radcę prawnego...Ja niestety nie jestem prawnikiem bo bym pomógł osobiście ale ja komuś linkowałem tu na Forum taką sprawę skreślenia studenta który był chory

takie sprawy się zdarzają choć nie życzę Ci tego
Czy aby o tym nie pisałem na priva .
Centrala J_elita w Warszawie

Ja spróbuję się podpytać u nas w Oddziale Pomorskim - wśród naszych członków są studenci uczelni Trójmiejskich i świeżo upieczeni MGR.
Pozdrawiam.