Pytanie: Biegunka związana z jedzeniem, czy CU daje mi w kość innym sposobem?
Sulfasalazin: 3x1
Zmiana tytułu tematu zgodnie z regulaminem.
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
wydaje mi się,że problem biegunki od tego czasu już przestał być aktualnyWysłany: 18-06-2013 CU Biegunka
trzeba się ratować,więc i czasem suplementować.DarethPL pisze:Czy brakujące witaminy i minerały można bezproblemowo przyjmować w suplementach tj. multiwitaminy w tabletkach? Owoce i warzywa niestety odpadają ( parodia losu na całego, tyle lat zdrowego trybu życia a teraz wszystko jest niewskazane..)
Forum jest wielkie,więc i pewnie znajdziesz odpowiedzi w innych zbliżonych tematach,i tych aktualnych i starszych.DarethPL pisze:Czy ktoś tutaj jeszcze wchodzi?
Się podepnę: Co jest efektywniejsze? Mam problem tak z odcinkiem 10-15cm, pozostała część jelita jest w stanie w miarę ale końcówka ma swój świat. Tak się zastanawiam co by było lepsze - wlewki czy czopki. Nigdy nie korzystałem z tego (tylko wlewki 3 razy w szpitalu).obyty.z.cu pisze:
A jeśli ciągle masz krew,to może czopki albo wlewki pomogą.
raczej zasięg działania-dostęp tu ważniejszy.coobi pisze:Co jest efektywniejsze? Mam problem tak z odcinkiem 10-15cm
Tak.Mamcia pisze:Czy na pewno poradnik znalazłeś na stronie j-elita.org.pl . Tylko za treści zamieszczone tam jako Towarzystwo odpowiadamy. Na forum każdy może pisać co chce. Nie zawsze da się dyskutować z błędnymi teoriami.
Tak szczerze mówiąc nie mam problemu z tym bieganiem do WC za każdym niepewnym odczuciu produkcji mojego gazpromu.obyty.z.cu pisze:Surowe jabłko przy biegunce to ..masakra,ale gotowane czy mus jabłkowy,czy pieczone to super zagęszczenie masy w jelicie.
Ryż dziki jest super dla zdrowego jelita,oczyści je,ale chore potrzebuje białego,rozgotowanego.