Witam serdecznie

chciałabym dołaczyć do mam z 2014

Choruję na CU od 2004 roku, jestem mamą 2 letniej Marysi, wyczekanej, wymodlonej córeczki, staralismy się o nią 3 lata. Obecnie jestem w 23 tygodniu ciązy, termin mam na połowę lipca. Tym razem staralismy się jeden cykl

szok

a 3 lekarzy powiedziało mi kiedyś, że naturalnie nie uda nam się zajść w ciążę, a teraz obawiam się jak to będzie po porodzie, bedzie trzeba uważać bo 3 dziecka nie planujemy.Obecnie biorę 2 tabletki sulfy codziennie lub co drugi dzień... gdyby mój gastrolog widział... Czasem mam luxniejszy stolec i cuchnące wiatry, ale generalnie czuję się dobrze na tej dawce. I tak mam wyrzuty, że jej szkodzę... Czy jest tu jakaś mama która bierze sulfasalazynę? Lub brała ją w pierwszej ciąży? Czy zamierzacie karmić piersią? Ja nie wiem co robić, pierwszą córę karmiłam miesiąć, po czym pojawiły się u niej śluzowate kupy z krwią, nie wiem od czego, może od tabletek, pediatra i gastrolog dziecięcy sa przeciwko, gastrolodzy z którymi to konsultowałam uważają, że można karmić, i bądź tu mądry.. Ja rówież zaliczam się do mam panikujących i denerwujących się

ale colitisy chyba tak mają

Pozdrawiam