...a co do usmiechu...po co mu usmiech on jest i tak szczesliwy bo mu nic nie wejdzie w droge hehehe ...prawei jak nam cuDaczkom hehehe

...wiesz jak dla mnie nawet mowic nie musi heheheh

ok pa lece ogaldac bo wiedze, ze wszyscy przed tv
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
tak tak.. niezłe tłumaczenie.. ale ja mam równie ciekawy "kwiatek"magdalene pisze:ta, ja też lubię polskie tytułyZenobius pisze:leze i sie turlam..(swoją drogą to Dirty Dancing jako "Wirującego seksu" nic nie pobije)
film jest rewelacjny jak większość w wykonaniu Mela Gibsona.widziałem go wiele razy.ale przyjdzie czas aby sięgnąć po niego ponownieTorvik pisze:Dzisiaj za niecałe dwie godziny (o 21.00) na Polsacie leci Braveheart. Filmu nie widziałem, ale słyszałem, że jest niezły.
sobota 24.03.2007 TVN 21:45tv.wp.pl pisze:Zapierające dech w piersiach efekty specjalne w opowieści o gangach, które rywalizują o prymat, ścigając się na ulicach miast przerobionymi samochodami, najczęściej produkcji japońskiej. Są to wyścigi o duże pieniądze. Gangi podejrzewane są także o serię porwań ciężarówek. Aby zlikwidować ten proceder, do jednej z grup przenika policjant Brian. Po pewnym czasie przekonuje do siebie szefa Dominica Toretto. Rywalizacja między gangami przybiera na sile, pojawiają się też nowe problemy Brian zakochuje się w siostrze Dominica.
sobota 24.03.2007 Polsat 22:05tv.wp.pl pisze:Czarna Mamba kontynuuje krwawy odwet na tych, którzy chcieli zamordować ją w dniu ślubu. Z jej ręki zginęła już szefowa tokijskiej mafii, O Ren-Ishi i Vernita Green z plutonu Śmiercionośnych Żmij. Teraz Mamba zamierza rozprawić się z kolejnymi członkami gangu Billa. Pierwszy cel, Budd, okazuje się godnym przeciwnikiem, bo udaje mu się obezwładnić Mambę i zakopać ją żywcem w grobie. Nie trafił jednak na mięczaka i dziewczyna wychodzi cało z opresji. Tymczasem Budd zaprasza do siebie Ellę Driver w celu sprzedania jej samurajskiego miecza.
tola pisze:ja chyba oglądnę po raz xxx z kolei "szybcy i wściekli"
a ja dla odmiany oglądam Kill Bill 2artur pisze:tez bede dzisiaj siedzial i patrzyl na "szybcy i wsciekli"