Wtrącę się Wam do rozmowy...
Corleone pisze:Poznać się w necie można ale takie desperackie szukanie drugiej połówki na takich portalach jak badoo wydaje mi się słabe.
Po raz pierwszy chyba zgodzę się z
Corleone 
Co prawda, sama kiedyś szukałam, ale byłam lekko podłamana i potrzebowałam jakiejś rozrywki czy dowartościowania, sama nie wiem. W każdym bądź razie-nie kręci mnie to. Ale nie neguję takich sposobów-znam kilka szczęśliwych par, które się na sympatii poznały.
damian1986, jeśli mogę coś poradzić, podpowiedzieć. Z obserwacji i doświadczenia wiem, że szukanie związku na siłę nie ma sensu. Zazwyczaj niesie ze sobą kolejny zawód miłosny. Czasem wystarczy duży przypadek, zbieg okoliczności, takie życie

Zastanów się też czy nie warto po takich przejściach trochę odpocząć od związków, pobyć samemu ze sobą. Wiem, że pierwsze tygodnie nie są proste, ale warto. Bo pakując się w pierwszy lepszy związek, gdy nie będziesz miał poukładanego swojego życia (a nie da się tego zrobić w ciągu tygodnia czy dwóch, potrzeba dużo więcej czasu), najbardziej skrzywdzisz tę drugą osobę... Ale to oczywiście tylko moja opinia

Never a failure, always a lesson.