Będzie się super goiłoizo.sim pisze: Trzymajcie jeszcze kciuki, żeby się dobrze goiło

Jej jak dobrze.. Teraz już tylko będzie coraz lepiej! izo.sim

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Będzie się super goiłoizo.sim pisze: Trzymajcie jeszcze kciuki, żeby się dobrze goiło
Do tego "z górki" trzeba jeszcze trochę poczekać. Próba podniesienia głowy, zmiany pozycji czy zakasłania kończy się płaczem, bo boli. A doktor powiedział, że jeszcze dziś ma zacząć wstawać. Serce mi się kraje, jak widzę ten grymas bólu.Natuśka pisze:Miejmy nadzieję, że już tylko z górki będzie!
O jakim pasie mówisz i czy można go zakładać mając dren?tola pisze:Ja po I-szej wstałam dopiero w 3dniu ( a próba przejścia do łazienki skończyła się tym,że zemdlałam i upadłam na podłogę),a w dwóch ostatnich po 1dniu co uważam za zdecydowanie lepsze rozwiązanie.Przy I-szej nie miałam pasa co nieco mi utrudniło poruszanie się.otóż to.Trzymamy kciuki za Marcinamagdalene pisze:Wazne, zeby wstac i to trzeba przecierpiec, ale Marcinowi na pewno trudniej to wytlumaczyc.
izo.sim pisze:Tola czy leciała CI krew przy drenie? Marcin koło 17.00 miał zmieniany opatrunek, siostra dala tam kilka gazików i znów przeciekło. To normalne?