jejjj
Tomek0700,
ja Ciebie rozumiem, doskonale Cie rozumiem, podejrzewam, że masz podobnie jak ja, niestety. NIby jest IBS, ale są i drobne krwawienia z odbytu( szczeliny co chwile nowe, ale w miare szybko sie goja, podobno hemoroidy), mdlosci, bole, skurcze zaparcia- nie ma tragedii, przynajmniej na razie, ale mogloby byc DUUZO lepiej, czyli... NORMALNIE, a cos jest nie tak. Tylko, że nie wiadomo co. Do lekarza z mety mowie- ze moze crohn, ze afty mialam, ze histopat taki nie calkiem normalny, ze szczeliny- i nikt nie umie nic znalesc... i wiesz co...bylam u kilku- 4 gastro, chirurga, 2 rodzinnych w roznych miastach, z przerazeniem patrze na krew na papierze toaletowym, pojawila sie 2 razy bez wyproznienia- no koniec swiata, umre od tego jak nic, panika, lek, obawa.... i.... mam w rodzinie dwoch wariatow, ciotka ma depresje, wujek tez ma jakies stany takie dziwne, i oni obydwoje przechodzili przez etap wymuszenia na sobie choroby- boreliozy. On uznal, ze jest jakis test, ktory w wyniku dopiero 1 na 50 wykonanych pokazuje ze sie ma borelioze... Wujek ma teraz etap, ze uwaza ze truja go z samolotow chemitrailem, i... pomyslalam, ze ide ta sama droga co on. Ze mój nastepny etap to zamknięcie sie w piwnicy zeby mnie ktos nie znalazl i pozamykam okna zeby mnie nikt nie otrul... zmierzam do tego, że jezeli znalazles sie w placowce ktora leczy crohna to ktos by sie zczail, ze to jest CD. Problem faktycznie jest z tym, ze objawy moga byc rozne i roznie nasilone, ale skoro wyniki masz w miare ok, ktos postawil Ci diagnoze IBS, to nie szukaj juz sobie dalej. Juz kiedys tu to komus pisalam- wylacz sie, usun profil, wyluzuj, moim zdaniem to Twoj paranoiczny lek ( mój tez- zebys nie myslalm, ze Cie obrazam, bo tak nie jest) powoduje u Ciebie problemy jelitowe. Czy lykasz cos na uspokojenie? bo to niestety jest tak, ze czlowiek moze sie denerwowac i wogole tego nie czuc, po prpstu byc poirytowanym, i to tez mu bije po brzuchu. moze warto jakis lek nawet bez recepty ziolowy kupic, porozmawiac z kims o tych lękach, bo szkoda Cie czlowieku. Nakrecasz sie i nakrecasz, a sprubuj gdzies wyjechac, odpoczac OD FORUM. trzymam za Ciebie kciuki