Jeśli chcesz by się określić i poznać jakieś zdanie to na spotkanie Bilard Club może być. Spotkanie proponuję na 18 a kręgle dwa tory na 19.
Ale oczywiście jak zdecydujesz i tak będzie dobrze

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Mikrusiu ja będę wracał do Krakowa i z chęcią Cię podrzucę do Jaworzna, myślę że Carl z Żonką nie będą się spieszyć do domkuMikrusia pisze:a ja mam takie skromne pytanie.
Ktoś mógłby mnie odwieźć w nocy, bo teraz ten dworzec jest gdzie indziej i w ogóle...![]()
ja tez tak myślęMarky pisze:myślę że Carl z Żonką nie będą się spieszyć do domku
hehehehhemartita pisze:o Garku mówisz?
no przepraszam Cię martita ale rozbawiło mnie to pytanie.martita pisze:nie bardzo rozumiem odpowiedź
Nie. Garek nie jest moim mężemmartita pisze:o Garku mówisz?
Nie chciałam rozmawiać o tym, tylko padło pytanie czy mogę na spotkanie przyjść z mężemdobra, słaby temat do rozmowy.
Eni80 ja biorę żonę, pawelhks teżeni80 pisze:tylko padło pytanie czy mogę na spotkanie przyjść z mężem
Ja tam nie wie kto u Was prowadzi, choć ostatnio...magdalene pisze:To raczej żona bierze Pawła
Chyba martita jest innego zdaniaEgzistenz pisze:ni80, im więcej tym lepiej, każdy jest mile widziany
Nie mam w zwyczaju oceniania ludzi , zwłaszcza jak ich w ogóle nie znam ... widze ,ze piszesz o rezerwacji sali itp, wiec spytałam czy mogę zabrać męża ? nie odp na moje pytanie,martita pisze:chyba można tak mówić o kimś kogo się zna, a raczej nie pamiętam, żebyśmy się poznały więc bez ocen poproszę
pytam ,bo jak wiesz jestem tu od niedawna i nie wiem jak to z waszymi spotkaniami jest ,, No i powiem szczerze , ,ze czuję się taka trochę jak zagubiona owieczka... (i jeszcze po gaciach mi jadą )martita pisze:a na takie spotkania mozna zabrać kogo się chce oczywiście, zero ograniczeń
btw a to , to wiesz --- inna bajkamartita pisze:no bo kurde tu jakiś avatarowy romans