Także teraz męczę się już z bólami brzucha , biegunkami , cystą , kolanem i bioderkiem aha i kręgosłupem... po prostu super

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
wazne i to niewatpliwie.. u mnie caly czas podejrzewano grzybice... jak tylko powiedzialam ze stawy mnie bola to od razu kolonoskopia i gastroskopia i powoli wychodzi szydlo z worka ze tak powiem... przy cu i cd bardzo czesto to jest jeden z objawowi nigdy nie pochwaliłam się lekarzowi bo nie wiem czy zwracac na to uwage?
Hmm... Ja na NFZ musiałabym czekać prawie pół roku- takie u mnie są terminy...Beatka pisze:czy tego typu specjaliści przyjmują doraźnie, czy trzeba czekać na wizytę 3 miesiące?
Ja też nie. Nie wiem, czy w ogóle coś z tym robić._Ray_ pisze:ja czesto , mam takie bole stawow jak przy grypie,dotyczą najczęsciej kolan , barku, nadgarstka, ale bez opuchlizny i po godzinie przechodzi.
Związne z jelitkami to czy nie?
i nigdy nie pochwaliłam się lekarzowi bo nie wiem czy zwracac na to uwage?
kurcze, a ile to może potrwać? bo jestem w tej chwili cieniem człowieka - jestem wycieńczona, niewyspana, obolała - o wiele gorzej niż podczas zaostrzenia, mimo że teraz nie jelita mi dokuczają, tylko stawyMamcia pisze:To może być skutek schodzenia ze sterydów.