Rzucamy palenie !
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Re: Rzucamy palenie !
Dokładnie należy Wam się nagroda może zdradzicie jakie małe lub duże marzenia do spełnienia macie 

ja kupiłem sobie dziś dwa blistry gumy do żucia, jedną classic drugą miętową, obie od nicorette
nie wiem, czy chce nagrodę, nie czuje
i prosze mnie nie głaskać

nie wiem, czy chce nagrodę, nie czuje

- repka
- Początkujący ✽✽
- Choroba: w trakcie diagnozy
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
oki, dethleffs, to jak uznasz, że Ci się należy (nieważne, co inni myślą, to Ty masz chcieć), to podziel się, co tam wymyśliłeś, bo mam nadzieję, że nie wydaje Ci się, że uwierzymy w marzenia o nicoretkach? 

wieczna narzeczona 

kupię sobie nową płytę massive attack
ale w połowie marca, albo na początku 

- repka
- Początkujący ✽✽
- Kontakt:
od razu lepiej
a początek marca już za 10 dni, więc tym bardziej
Może do tego czasu uwierzysz, że robisz coś wielkiego... ale miało nie być głaskania, to nic nie mówię 

wieczna narzeczona 

Czy ta płyta to ze względu na to, że "Obecnie Massive Attack składa się właściwie z jednej osoby – Roberta del Naja, znanego jako 3D"dethleffs pisze:kupię sobie nową płytę massive attack

Mam jeszcze pytanie, czy Wy przez to rzucanie palenia też jesteście tak "wybuchowi" jak mój tata?

ta płyta, ze wzgledu tylko na to, ze jest fajna, bo juz miałem okazje posłuchać w radiu, a podobno, za kazdym razem brzmi inaczejESka pisze:Czy ta płyta to ze względu na to, że "Obecnie Massive Attack składa się właściwie z jednej osoby – Roberta del Naja, znanego jako 3D"

Tak wiem, ze 3D to pseudo, ukradł mi ten koleś

ja jestem bardziej wybuchowy, jak paleESka pisze:zy Wy przez to rzucanie palenia też jesteście tak "wybuchowi"

tacie przejdzie

- ita71
- Doświadczony ❃
- Choroba: CD u dziecka
- województwo: pomorskie
Zdecydowanie tak,najgorsze były pierwsze dni...bezpieczniej było do mnieESka pisze:Mam jeszcze pytanie, czy Wy przez to rzucanie palenia też jesteście tak "wybuchowi" jak mój tata?
nie podchodzić

Teraz już wracam do normalności

Nigdy nie mów nigdy...
- repka
- Początkujący ✽✽
- Kontakt:
Witajcie, Kochani
Jak tam dziś nastroje?
ESka, przez pierwsze ok. 2 miesiące, nie wściekałam się ani trochę, tylko cierpiałam! Strasznie! Jakby mi kto mego przyjaciela zabrał, od piersi oderwał! Ale przeszło
I teraz tylko prycham na siebie z pogardą, jak pomyślę, że może dymka by się puściło...
Ale mój Narzeczony z kolei chodził wściekły przez kwartał, wszystko go z równowagi wyprowadzało, za to mój Tata powkurzał się może z miesiąc, a potem pstryk i wrócił do normy, więc reguły nie ma. Wiadomo za to, że kiedyś mija
Bądź silna i gryź się w język 

ESka, przez pierwsze ok. 2 miesiące, nie wściekałam się ani trochę, tylko cierpiałam! Strasznie! Jakby mi kto mego przyjaciela zabrał, od piersi oderwał! Ale przeszło

Ale mój Narzeczony z kolei chodził wściekły przez kwartał, wszystko go z równowagi wyprowadzało, za to mój Tata powkurzał się może z miesiąc, a potem pstryk i wrócił do normy, więc reguły nie ma. Wiadomo za to, że kiedyś mija

wieczna narzeczona 

- CatAnn
- Znawca ❃❃
- Choroba: CD
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Wierzę, że dobrze będzie
Jak sobie dzisiejszego pięknego wieczoru radzicie?

Dołączam się do pytaniarepka pisze:Jak tam dziś nastroje?

Ulepimy dziś bałwana, Cudusiu...?
Rozpoznanie: czerwiec 2003 - CD. Stan: remisja, anemia, depresja, zab. adaptacyjne. Wzrost, waga: 166 cm, 52 kg. Leczenie: CSK MSW. Leki: adalimumab, mesalazyna, wenlafaksyna, lamotrygina.
Rozpoznanie: czerwiec 2003 - CD. Stan: remisja, anemia, depresja, zab. adaptacyjne. Wzrost, waga: 166 cm, 52 kg. Leczenie: CSK MSW. Leki: adalimumab, mesalazyna, wenlafaksyna, lamotrygina.
- Alexandra_
- Początkujący ✽✽
- Choroba: IBS
- województwo: śląskie
- Kontakt:
Wiecie... ja się chyba poddam.
Mija prawie tydzień i mi się jeszcze bardziej chce poczuć te miłe smyranie w płucach
Mam strasznego dołka
nie wiem nawet dlaczego, ale wiem, że odrobinka nikotynki pobudzi mój mózg do produkcji szczęścia i ukojenia.
Mija prawie tydzień i mi się jeszcze bardziej chce poczuć te miłe smyranie w płucach

Mam strasznego dołka

Hey, mister. This here is the stairway to heaven. You know that, don't cha?
- repka
- Początkujący ✽✽
- Kontakt:
Alexandra_, nie!!! Nie pal, pliiiiis! Taki moment jest najtrudniejszy, ale musisz, po prostu musisz go przeczekać! Jesteś dzielna i wiem że dasz radę! Zrób coś, co Ci sprawia przyjemnośc, cokolwiek, nawet coś gupiego, tylko nie pal!
[ Dodano: 20-02-2010 ]
lubisz tańczyć? to puść muzykę i tańcz, powygłupiaj się, zmęcz, bylebyś nie zapaliła - a wiesz jaka dumna z siebie będziesz jak nie zapalisz? Jak Ci się buśka uśmiechnie?
Zrób to dla siebie i nie pal!
[ Dodano: 21-02-2010 ]
Alexandra_, mam wielgachną nadzieję, że nie zapaliłaś! Ale nawet jeśli jednak puściłaś dymka, to wracaj do Nas i rzucaj od nowa, wypadki przy pracy się zdarzają, a pracuje się dalej
Więc napisz co z Tobą!
A jak reszta Rzucaczy? Jak tam nastroje przy niedzieli? U mnie przedegzaminacyjne napięcie - normalnie tego nie mam, ale jutro mam egzamin z przedmiotu, który próbuję zdać od 2 lat...
Rok temu "na dzień przed" głównie wkuwałam i paliłam, a w domu siekierę można było zawiesić bez haka, no i nie wyszło... może tym razem będzie inaczej?
Więc jak tam u Was?
[ Dodano: 20-02-2010 ]
lubisz tańczyć? to puść muzykę i tańcz, powygłupiaj się, zmęcz, bylebyś nie zapaliła - a wiesz jaka dumna z siebie będziesz jak nie zapalisz? Jak Ci się buśka uśmiechnie?

Alexandra_, mam wielgachną nadzieję, że nie zapaliłaś! Ale nawet jeśli jednak puściłaś dymka, to wracaj do Nas i rzucaj od nowa, wypadki przy pracy się zdarzają, a pracuje się dalej

A jak reszta Rzucaczy? Jak tam nastroje przy niedzieli? U mnie przedegzaminacyjne napięcie - normalnie tego nie mam, ale jutro mam egzamin z przedmiotu, który próbuję zdać od 2 lat...

Ostatnio zmieniony 21 lut 2010, 17:20 przez repka, łącznie zmieniany 1 raz.
wieczna narzeczona 

bo to jest coraz gorzej, moj entuzjazm opadł całkowicie, kiedy to sie złamałem. ale jedna rada, nawet nie próbuj wziąć ani maszka, bo potem jest jeszcze gorzej niż źle, wyrzuty sumienia i dwa dni totalnej deprechy.Alexandra_ pisze:Mija prawie tydzień i mi się jeszcze bardziej chce poczuć te miłe smyranie w płucach
moje rzucanie tez mnie wkurza, jem gumy (classic, sa beznadziejne), ale one jakoś dziwnie przymulają, choć jarać sie tak mocno nie chce. Wada nr1 - po pierwszej gumie, zara lece do WC i potem jeszcze ze trzy razy

Czuwaj
repka, kciuki trzymam

- Alexandra_
- Początkujący ✽✽
- Choroba: IBS
- województwo: śląskie
- Kontakt:
Jeszcze nie zapaliłam... ale nie mam siły, ale za to mam wielkę deprechę beznikotynową...
Hey, mister. This here is the stairway to heaven. You know that, don't cha?
trzym sie, trzym sie i trzym po dwakroć 
podobno nasze mózgi, niedługo zaczną pracować normalnie
, taka legenda

podobno nasze mózgi, niedługo zaczną pracować normalnie