WPISUJCIE CZYM JEŹDZICIE
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
-
- Debiutant ✽
- Choroba: CU
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Re: WPISUJCIE CZYM JEŹDZICIE
alfa romeo 155 rok 97 2.0 16 V - 150 KM wersja V3 sport
alfa romeo 156 rok 00 1.8 16 V - 144 KM
cuores portivo dla wszystkich , polecam te auta i nie słuchajcie opini o nich od osób , które nigdy nie jezdziły tymi autami
pzdr i szerokiej drogi
alfa romeo 156 rok 00 1.8 16 V - 144 KM
cuores portivo dla wszystkich , polecam te auta i nie słuchajcie opini o nich od osób , które nigdy nie jezdziły tymi autami
pzdr i szerokiej drogi
- Szorstki
- Debiutant ✽
- Choroba: CD
- województwo: śląskie
- Kontakt:
Ja jezdzilem rowerem ale w lato stroili sprzed sklepu, teraz jezdze butem po asfalcie, czasem autobus lini 6 oraz kochane polskie koleje panstwowe, do niedawna mozna mnie zobaczyc takze w niebieskiej L'ce, i to za kolkiem nawet 

Waga: 60kg Wzrost: 175cm
Leki: Imuran 1-0-0 Budenofalk 1-0-0 Salofalk 2-0-2 Kwas foliowy 0-1-0 Controloc 0-1-0
Stan: Remisja objawowa 04.08r
Leki: Imuran 1-0-0 Budenofalk 1-0-0 Salofalk 2-0-2 Kwas foliowy 0-1-0 Controloc 0-1-0
Stan: Remisja objawowa 04.08r
- strażnik
- Debiutant ✽
- Choroba: CU u partnera
- województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
a ja poruszam się starym dziadkem nissanem z 1992r i też jestem zadowolony 

Bob budowniczy
- goniusia
- Aktywny ✽✽✽
- województwo: dolnośląskie
Ja też mam nissanka,tylko z 95r. ale w tym roku chcę go zamienić na opla vectręa ja poruszam się starym dziadkem nissanem z 1992r i też jestem zadowolony
A ja żółciutkie renault kangoo,bardzo wygodne ale sporo pali 

Kto nadzieje w innych pokłada,celu nie osiąga.
-
- Początkujący ✽✽
- województwo: lubuskie
- Kontakt:
Opel Corsa C 1,2 rocznik 2003.
- biedronka24
- Aktywny ✽✽✽
- Choroba: mikroskopowe zap. j.
- województwo: podlaskie
Autobusem miejskim 

Salofalk 500 2 x 3 tabl., Contracid 40 mg, Telfexo 180, Cortare 250, Oxodil, Ventolin.
-
- Debiutant ✽
Góralem sobie jeżdżę w lecie (który dostałam na komunię, ma już 12 lat, jest cały w różowym lakierze do paznokci, a szprychy ma spryskane srebrnym lakierem do felg) się ma fantazje co nie
. A z 4 kółek to rozbijam się ostatnio Mercem, BMW i VW. Marzy mi się Lambo Gallardo i Hummer H2 (no co pomarzyć można)
.

- madziunkaa
- Debiutant ✽
- Choroba: CD u partnera
- województwo: dolnośląskie
- Kontakt:
Honda Accord 1.8 2000r. nienarzekam 

Nie rezygnuj z marzeń w obawie przed przegraną.....
- kasia88
- Aktywny ✽✽✽
- Kontakt:
Musisz mieć wyjątkowo duży garażAniołek pisze:rozbijam się ostatnio Mercem, BMW i VW.

"Kobieta nie słowami mówi prawdę, lecz ciałem."
-
- Debiutant ✽
- Kontakt:
Hmmm, ja niedawno bo w styczniu zakupiłam, żółciutkie renault twingo 12 lat, ale niestety na inne mnie nie stać, w sumie nawet na to mnie nie stać, bo kredycik u rodziców wzięłąm ( wiecie brak oprocentowania, i splacasz jak Ci wygodnie).
Wyobraźcie sobie kupiłam auto dzień przed odebraniem prawka. Na drugi dzień cała podniecona, pojechałam z chłopakiem po dokumencik zezwalajacy mi użyc wkońcu moje własne auto. On jechał w stone urzędu, ja spowrotem:) No i wsiadam jade, jade szło mi pieknie, odwiozłam chlopaka do domu, i tak sobie myślę no to pierwsza moja jazda samej, swoim autkiem ahhh... marzenie, ledwo słuchajcie dojechałam do parkingu pod domem. Auto się wyłączyło i nie chciało zapalić, wkońcu zagazowane dojechało na miejsce. Ja oczywiscie w panice, poleciałam po kolege ,a on że nie wie( a mechanik!!).Zrozpaczona bo po chwili miał wrócić mój tata z pracy i obejrzec mój samochód, i zamiast dumna jak paw, ja na pytanie "to idziemy zobaczyc twoje auto" rykłam płaczem " ono nie jeździ!!!".
I tak latałam po forum z Renault Twingo no i wyczytalam że to silniczek krokowy.I mówie jednemu mechanikowi, a on że filtry trzeba zmienić, no to zmienione dalej nie jeździ. Ja dalej silniczek krokowy, a brat mojego ukochanego, przyszły mechanik że to sonda lambda.Wymieniona na nówkę - nie jeździ. Wkońcu wykończona maratonem finansowym, jak i nerwami stwierdziłam róbcie żeby było dobrze. Wkońcu mechanicy w firmie chłopaka taty zauwazyli, że silniczek krokowy ma cos tam zerwane i jest do wymiany. I co ?I jeździ!! Kochane autko. Ale po tym juz teraz wiem jak sie kupuje samochody i na co zwracac uwagę.Oprócz tego, że chciałam się pozbyć tego samochódu i go nienawidziłam,a rodzice stwierdzili po kilku dniach że teraz mnie nerwy zrzerają i zaraz zacznie sie zaostrzenie, i sie obwiniali że pozyczki użyczyli, teraz jest moje, śliczne, wypucowane i uwielbiam nim jeździć. Potzebuje tylko sponsora na wlewy paliwa:) Taka krótka historia mojego autka:)
Wyobraźcie sobie kupiłam auto dzień przed odebraniem prawka. Na drugi dzień cała podniecona, pojechałam z chłopakiem po dokumencik zezwalajacy mi użyc wkońcu moje własne auto. On jechał w stone urzędu, ja spowrotem:) No i wsiadam jade, jade szło mi pieknie, odwiozłam chlopaka do domu, i tak sobie myślę no to pierwsza moja jazda samej, swoim autkiem ahhh... marzenie, ledwo słuchajcie dojechałam do parkingu pod domem. Auto się wyłączyło i nie chciało zapalić, wkońcu zagazowane dojechało na miejsce. Ja oczywiscie w panice, poleciałam po kolege ,a on że nie wie( a mechanik!!).Zrozpaczona bo po chwili miał wrócić mój tata z pracy i obejrzec mój samochód, i zamiast dumna jak paw, ja na pytanie "to idziemy zobaczyc twoje auto" rykłam płaczem " ono nie jeździ!!!".
I tak latałam po forum z Renault Twingo no i wyczytalam że to silniczek krokowy.I mówie jednemu mechanikowi, a on że filtry trzeba zmienić, no to zmienione dalej nie jeździ. Ja dalej silniczek krokowy, a brat mojego ukochanego, przyszły mechanik że to sonda lambda.Wymieniona na nówkę - nie jeździ. Wkońcu wykończona maratonem finansowym, jak i nerwami stwierdziłam róbcie żeby było dobrze. Wkońcu mechanicy w firmie chłopaka taty zauwazyli, że silniczek krokowy ma cos tam zerwane i jest do wymiany. I co ?I jeździ!! Kochane autko. Ale po tym juz teraz wiem jak sie kupuje samochody i na co zwracac uwagę.Oprócz tego, że chciałam się pozbyć tego samochódu i go nienawidziłam,a rodzice stwierdzili po kilku dniach że teraz mnie nerwy zrzerają i zaraz zacznie sie zaostrzenie, i sie obwiniali że pozyczki użyczyli, teraz jest moje, śliczne, wypucowane i uwielbiam nim jeździć. Potzebuje tylko sponsora na wlewy paliwa:) Taka krótka historia mojego autka:)
- Ania406
- Doświadczony ❃
jezdze... w zaleznosci od nastroju.. konno, rowerem, autobusem, tramwajem, metrem, toyota, oplem,pociagiem, a z ulubionych to latam airbusami
ale tam mi nie daja drazka do lapki 

Care for life and physical health, with due regard for the needs of others and the common good, is concomitant with respect for human dignity.
- OLINA
- Początkujący ✽✽
- województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
Hmmm..... Renault kangoo- duży samochód dla duzej kobiety
pózniej mój 12-letni rowerek i na szarym końcu komunikacja miejska

Do CU- To już koniec bejbe, skończyło się love story, jestem już zmęczona, wracam dziś do zdrowia...
- morfi
- Początkujący ✽✽
- województwo: wielkopolskie
- Kontakt:
Po mieście najczęściej piechotą bądź busami, a jeżeli gdzieś w dłuższą drogę wyruszam to pkp
Kocham pociągi
Oczywiście jeżeli znajdzie się jakiś fajny szofer co czasem mnie powozi autem to też nie odmówię 

Biorę: Pentasa 500mg (2/0/2)-zmniejszona z 6 tabletek od 13.12.08r.; 50mg Azathioprine (2/0/0), Trilac (1/0/0), Biofer (1/0/0), kwas foliowy 15mg (1/0/0), Omega3 (1/0/0)