Widziałam go z dalekaTommyD pisze:Dr Korybalski przyjmuje również prywatnie w Gdyni w Lekarskiej Spółdzielni Pracy

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Widziałam go z dalekaTommyD pisze:Dr Korybalski przyjmuje również prywatnie w Gdyni w Lekarskiej Spółdzielni Pracy
Myślę, że tak mógłbym go opisaćdeth pisze:spoko, w sensie - ludzki, ale w podejściu profesjonalista, z wiedzą, wolą, umiejętnościami, zaangażowaniem, no i siłą sprawczą
Potwierdzam w 100%ainoh pisze:witam
choruję dopiero od wrzesnia tego roku ale miałam okazję na bliższy kontakt z wieloma lekarzami "specjalnistami"
po 3 pobytach w szpitalu przypadkiem trafiłam do dr Zygmunta Adricha, uwazam że nalezy tu o nim wspomnieć gdyz jeszcze nie spotkałam się z lekarzem tak zaangażowanym w leczenie pacjenta
jedynym problemem jest to że przyjmuje tylko prywatnie a koszt wizyty to 200 zł - poza tym PROFESJONALISTA w każdym calu
usunięty zdublowany post
Ja akurat jakoś nie mogłam sie z Panią Doktor dogadać.. czułam się nieswojo na wizytach, ale wszyscy lekarze zgodnie twierdzą, że Dr Wypych jest najlepszym specjalistą w 3miescie od naszych chorób. Ja chodziłam do niej bardzo dawno temu... ale teraz widzę, że gdybym od niej nie uciekła pewnie już dawno czułabym sie lepiej. Przeniosłam się do gastrologa który mi nie pomogł przez pół roku. Potem trafiłam do Dr Adricha który sprawił że zaczynam normalnie funkcjonować i porównując leki przepisane przez niego i kiedys przez dr Wypych widzę, że oboje mieli takie same założenia na moje leczenie.pupa22 pisze:16 kwietnia będę mieć badanie u dr. Wypych... miałem dużo szczęścia gdyż akurat była w szpitalu kiedy pytałem o lekarza który będzie wykonywać kolonoskopie. Nawet nie wiecie jak się cieszę, że to będzie akurat ona! Chcę aby ta pani mnie prowadziła... na razie diagnozy nie mam aczkolwiek przypuszczam, że to IBS jednak i tak chcę się regularnie badać. Przy spotkaniu tej pani wydała mi się bardzo miła i rzeczowa:) Jestem raczej krytycznie nastawiony do lekarzy... a ona wydała mi się na prawdę bardzo miła.