Lekarz w Lublinie
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
-
- Debiutant ✽
- Choroba: CU
- województwo: lubelskie
Re: Lekarz w Lublinie
Ja polecam prof. Radomańska - Gastromed oraz chyba tez w Luxmedzie, prowadzi mnie od poczatku . 

- August
- Początkujący ✽✽
- Choroba: CD
Dzięki....wybiorę się do niej na pewno. 

- Fenix
- Debiutant ✽
- Kontakt:
Ja wiele dobrego słyszałem o doktorze Grodzieńskim, który też przyjmuje w Gastromedzie. To właśnie od niego po raz pierwszy usłyszałem o metodzie biologicznej. Ma świetną opinię ale ciężko się do niego dostać 

- nelumbo
- Debiutant ✽
pierwszy pacjent, który daje dobrą opinie Grodzieńskiemu? co do gastromedu to spróbuj się rejestrować internetowo, polecam prawie wszystkich z tytułem naukowym, resztę przemilczę...
-
- Debiutant ✽
U mnie pierwszą i trafną diagnozę postawił dr Gieroba, do którego poszedłem, kiedy rozpoczęły się moje objawy i okazało się, że węgiel na krwistą biegunkę nie pomaga
. Potem, kiedy leczenie, które mi włączył nie skutkowało (pierwszy i bardzo ciężki był to rzut) trafiłem do szpitala na Jaczewskiego, a tu pod skrzydła wspaniałych lekarzy: prof. Radwana i pani dr Laskowskiej, u której leczę się cały czas i którą polecam.

Everything is perfect, Everything is sick
-
- Początkujący ✽✽
- województwo: mazowieckie
Ja po perypetiach z kilkoma lekarzami (których nie chcę teraz opisywać szczegółowo) trafiłem parę miesięcy temu do prof. Radwana i nie mam zamiaru go zmieniać. Widzę że zna się na leczeniu, jest z nim dobry kontakt, gdyby się coś działo dał mi nr. telefonu (co było dla mnie szokiem, a może być potrzebne).
Na stronie UM znalazłem informację:
Szczególne zainteresowania naukowe
Prof. AM dr hab. med. Piotr Radwan
* etiopatogeneza , klinika i leczenie wrzodziejącego zapalenia jelita grubego i choroby Leśniowskiego-Crohna
* rola komórek dendrytycznych w niesoistych zapaleniach jelit
* czynnościowe zaburzenia przewodu pokarmowego
Na stronie UM znalazłem informację:
Szczególne zainteresowania naukowe
Prof. AM dr hab. med. Piotr Radwan
* etiopatogeneza , klinika i leczenie wrzodziejącego zapalenia jelita grubego i choroby Leśniowskiego-Crohna
* rola komórek dendrytycznych w niesoistych zapaleniach jelit
* czynnościowe zaburzenia przewodu pokarmowego
- mona74
- Początkujący ✽✽
- województwo: świętokrzyskie
Tak się składa, że także jestem pacjentką prof. Radwana. Po prostu brak mi słów uznania dla jego wiedzy, kompetencji i oddania pacjentom. Ja również dostałam nr tel. (to jest dla mnie bardzo ważne, bo ja z daleka) z zaznaczeniem, że mogę dzwonić zawsze w razie potrzeby a już napewno, gdy inny lekarz przepisze mi jakieś leki. Już korzystałam z tej możliwości w przypadku anginy i bólu kręgosłupa. Za każdym razem cierpliwie, wyczerpująco udzielał porady. Takich lekarzy powinno być więcej
Leczenie: Szpital MSW Warszawa
Salofalk 500 2x3, 6 Merkaptopuryna 50mg
Salofalk 500 2x3, 6 Merkaptopuryna 50mg
- anusia
- Aktywny ✽✽✽
- Kontakt:
WITAM SEDECZNIE!
JA TEŻ LECZĘ SIE OD OK 2 LAT U PROF.RADWANA i również jestem pod wielkim wrażeniem jego wiedzy ,porozumiewania się z pacjentem i kompetencji .Jest to prawdziwy lekarz z powołania ,wizyta trwa wyczerpująco długo 30-40min dlatego warta jest 85zł np w Luxmedzie(tam uczęszczam).Co najważniejsze jako pierwszy postawił trafną diagnozę w mojej chorobie ,zaznaczam że objawy miałam od kilku lat,chodząc od lekarza do lekarza ale warto było!
w tej chwili jestem po leczeniu humirą i bardzo dobrze się czuję tzn.wszelkie objawy ustąpiły zupełnie,oby jak najdłużej.ZYCZĘ wszystkim dużo zdrówka i żebyście trafili na tak dobrego lekarza jak ja !

imuran ,asamax ,kontracept
HUMIRO OBYŚ JUŻ NIGDY NIE BYŁA MI POTRZEBNA !Znów będziesz ze mną
Jesteśmy razem od 18 marca (ja i humira )
HUMIRO OBYŚ JUŻ NIGDY NIE BYŁA MI POTRZEBNA !Znów będziesz ze mną

-
- Debiutant ✽
Ja jestem pod opieką Pani Dr. Katarzyny Laskowskiem z Teamu Radwana
w poliklinikach na Jaczeskiego. Ci ludzie z ordynator oddziału Gastroenterologii na Jaczeskiego (prof. Słomka - świetna kobita) uratowali mi życie. Trafiłem do Słomki prywatnie po wizytach u wielu specjalistów (m.in. Pana Gieroba który pomacał mniew Luxmedzie, nie zrobił żadnych badań i stwierdził że mam "Nerwicę jelita grubego". Dostałem jakieś tam tabletki które miałem brać "tyle aby nie bolało". W momencie gdy brałem 20 na dobę po tygodniy od wizyty poszedłęm do Słomkowej). Ona gdy zobaczyła moje wyniki(OB na poziomie 102 i 60 kg spadku wagi) to złapała się za głowę i w następnym tygodniu po ostatnim egzaminie już leżałem na oddziale.
Co mnie jeszcze zaskoczyło . Jak sie okazało mam nietypową wersję CD - bo na jelicie cienki i to powyżej zakońćzenia sporo. I aby diagnoza była 100% musiałem mieś wykonaną enteroskopię w wawce w MSWiA. dr. Szczerbiśnki z Prof. Radomańską załatwili mi miejsce tam na oddziale w 2 tygodnie po wyjściu ze szpitala w lublinie.
Mam wielki dług wdzięczkońści wobec lekarzy z Kliniki Gasrtoenterologii Przy Jaczeskiego. Uratowali mi życie i z całą odpowiedzialnością ich polecam.

Co mnie jeszcze zaskoczyło . Jak sie okazało mam nietypową wersję CD - bo na jelicie cienki i to powyżej zakońćzenia sporo. I aby diagnoza była 100% musiałem mieś wykonaną enteroskopię w wawce w MSWiA. dr. Szczerbiśnki z Prof. Radomańską załatwili mi miejsce tam na oddziale w 2 tygodnie po wyjściu ze szpitala w lublinie.
Mam wielki dług wdzięczkońści wobec lekarzy z Kliniki Gasrtoenterologii Przy Jaczeskiego. Uratowali mi życie i z całą odpowiedzialnością ich polecam.
Ostatnio zmieniony 09 lut 2010, 16:43 przez lubktos, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ważne kimś się jest, ważne jakim się jest człowiekiem...
- magdusia
- Początkujący ✽✽
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
...skoro jest tu taki "chlew",to po co ludzie z całej Polski tu przyjeżdżają???lubktos pisze:W tym MSWiA to normalnie chlew
Magda,CU & Celiakia (Marsh IIIa).
Leczenie:
Vedolizumab
Asamax tabl.3x2,
Imuran 125mg,
Remicade(III dawki),
Budenofalk rectal foam,
dieta bezglutenowa.W KOŃCU REMISJA
Lekarz prowadzący:szpital MSWiA W-wa
Leczenie:
Vedolizumab
Asamax tabl.3x2,
Imuran 125mg,
Remicade(III dawki),
Budenofalk rectal foam,
dieta bezglutenowa.W KOŃCU REMISJA
Lekarz prowadzący:szpital MSWiA W-wa
-
- Debiutant ✽
sorki[/hide]
Ostatnio zmieniony 09 lut 2010, 16:49 przez lubktos, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Znawca ❃❃
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
lubktos, ja nie bylam w tej placówce , ale nigdy nie oceniam po okladce , to ze w kiepskim stanie jest sciana czy sufit , absolutnie nie ujmuje tego ze personel zna sie doskonale na swojej robocie. Moze dyr.placowki zamiast przeznaczac kase na farby i cekole, wklada ją w leczenie?? zastanów się...
-
- Debiutant ✽
kasinp, Przepraszam i już usunąłem część mojego posta która spowodowała to poruszenie. Nie chciałem nikogo tą wypowiedzią urazić. Nie miejsce, czas aby o tym dyskutować , szczególnie że nie chodzi w tym temacie o przechwalanie sie lub oczernianie innych placówek tylko o lekarzy - specjalistów
- malapkasia
- Znawca ❃❃
byłam u dr Gieroba tylko raz i wyszłam z hukiem. Opisałam swoje problemy trawienne, m.in zaparcia kilkudniowe, ogromne bóle po jedzeniu itd... on pomacał i pow, że "to są sprawy ginekologiczne"
dupek
później trafiłam do dr Spoza, wspaniały człowiek, przyjmuje prywatnie tylko, ale nie patrzy na zegarek... pierwsza wizyta trwała 40minut... niestety po miesiącu miałam atak:/ trafiłam na izbę dali mi rozkurczówke i wysłali do domu... pojechałam do niego na drugi dzień i odrazu skierował mnie do szpitala gdzie trafiłam do dr Czepło (pracuje m.in w Gastromedzie, w Kolejowym) super doktorek, bardzo się przejął mną... i naprawdę mi pomógł, a nie było łatwo bo nie reagowałam na leki
narazie mam litanie leków, ale jest wszystko ok 

później trafiłam do dr Spoza, wspaniały człowiek, przyjmuje prywatnie tylko, ale nie patrzy na zegarek... pierwsza wizyta trwała 40minut... niestety po miesiącu miałam atak:/ trafiłam na izbę dali mi rozkurczówke i wysłali do domu... pojechałam do niego na drugi dzień i odrazu skierował mnie do szpitala gdzie trafiłam do dr Czepło (pracuje m.in w Gastromedzie, w Kolejowym) super doktorek, bardzo się przejął mną... i naprawdę mi pomógł, a nie było łatwo bo nie reagowałam na leki

"Aby być szczęśliwym z mężczyzną, trzeba go bardzo dobrze rozumieć i trochę kochać. Aby być szczęśliwym z kobietą, trzeba ją bardzo kochać i w ogóle nie próbować zrozumieć"
imuran, entocort 3mg, novothyral
imuran, entocort 3mg, novothyral
- August
- Początkujący ✽✽
Witam.
Możecie mi polecić kogoś z Gastromedu
Czy prof. Radwan, nadal przyjmuje w Luxmedzie
Możecie mi polecić kogoś z Gastromedu

Czy prof. Radwan, nadal przyjmuje w Luxmedzie