Zobaczysz, jak radość w brzuszku zakwita!

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
w tym temacie chodzi jedynie o zamieszczanie swoich propozycji, a nie komentowanie tej, czy innej formy hasła. jako autor "rymowanki" - własnieAnia406 pisze:Ja jestem za prostotą przekazu. Rymowanki brzmią mało poważnie i w moim odczuciu zniechęcają
o to, ze ja chce książkę wygrać - a swoimi wnioskami - zresztą moze i nawet słusznymi - masz doswiadczenie w organizacjach pozytku publicznego - zmniejszasz moje szanse. Nie wszyscy jak Ty maja szlachetne serce i zależy im na wyższych celach. Mna kierują jedynie niskie pobudki, chęć posiadania owej książki - bo nie mamAnia406 pisze:Każdy i tak napisze to co chce, więc o co chodzi?
Ależ oczywiście, że można- ja nie powiedziałam, że nie. Ja tu nie ustalam zasad, tylko sugeruję co w moim odczuciu się "sprzeda".martita pisze:więc chyba wszystko można zgłaszać czy nie
Chyba o naszych- wszystkich chorych myślędethleffs pisze:nie myslec wyłącznie o swoich priorytetach
znając swój charakter i mierzac wszystkich swoja skaląAnia406 pisze:dethleffs, jeśli jakimś cudem wygram tą książkę, to Ci ja ładnie zapakuje i wyślę w prezencie
Racja przekomarzaniem nic nie wywalczymyEgzistenz pisze:Wszystkie propozycje są mile widziane, rymowanki i proste hasła, co tylko Wam przyjdzie do głowy. Im więcej opcji tym lepiej. Więc skończcie się przekomarzać i złościć tylko wymyślajcie coś nowego ^^
Książkę - bez autografu już masz. Wyślij mi dane adresowe na mila.Mna kierują jedynie niskie pobudki, chęć posiadania owej książki - bo nie mam :neutral: - i sława oczywiście