Jestem "początkującą"w tej dziedzinie

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Taaak... Pan Staszek jest ... de beściak. Też mnie znieczulał. Coś tam zagadał, zażartował i nawet nie zauważyłem kiedy "odpłynąłem"kasieek99 pisze:bardzo mily pan od znieczulenia...
9 lutego 2009 r. miałam kolonoskopię w Salusie słupskim. Mieszkam w Koszalinie.Skierowanie miałam od lekarza rodzinnego. O Salusie przeczytałam na forum. POLECAM WSZYSTKIM PRZYCHODNIĘ SALUS W SŁUPSKU. azabieg nie boli!!!!!!!!! Pani, która przygotowywała mnie do tego zabiegu bardzo starała się, abym czuła sie komfortowo. Sam zabieg nie można rozpatrywać w kategorii bólu. Ja go nie czułam.Anulka M.M. pisze:Witam,
Jestem "początkującą"w tej dziedzinie- przede mną pierwsza kolonoskopia.Czy jest Ktoś kto przechodził to badanie w słupskiej klinice Salus? Mój chirurg polecił mi to miejsce mowiąc, ze wykonują tam kolono"cywilizowaną" metodą
.Czy ktoś mogłby to potwiedzic?(już sama mysl,ze zapłacę za badanie duużo pieniązkow-bo to prywatna klinika- trochę boli) please...
jednak nikt nie jest doświadczony od razu. gdzieś tego doświadczenia muszą nabrać. Na szczęście w Salusie są doświadczeni lekarze i nawet rektoskopie robią bezboleśnie (chociaż bez znieczulenia).makika83 pisze:większości przypadków trafiamy na tych doświadczonych