Kim jestesmy w czym mozemy pomoc innym?
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
- Szorstki
- Debiutant ✽
- Choroba: CD
- województwo: śląskie
- Kontakt:
Re: Kim jestesmy w czym mozemy pomoc innym?
Moge pomoc w sprawie problemow z PC'tem takimi jak errory, windowsy, programamy, takze od strony technicznej
Tematyka zwiazana z komorkami, nowe technologie, tuning wewnetrzny
W sprawie przejscia gier na PC tez moge pomoc
glownie taktyczno strategicznych ale nie tylko
Tematyka zwiazana z komorkami, nowe technologie, tuning wewnetrzny
W sprawie przejscia gier na PC tez moge pomoc

Waga: 60kg Wzrost: 175cm
Leki: Imuran 1-0-0 Budenofalk 1-0-0 Salofalk 2-0-2 Kwas foliowy 0-1-0 Controloc 0-1-0
Stan: Remisja objawowa 04.08r
Leki: Imuran 1-0-0 Budenofalk 1-0-0 Salofalk 2-0-2 Kwas foliowy 0-1-0 Controloc 0-1-0
Stan: Remisja objawowa 04.08r
-
- Początkujący ✽✽
- Choroba: w trakcie diagnozy
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Jestem na V roku psychologii
- moja specjalizacja to uzależnienia - pomoc dzieciom alkoholików, samym pijącym i ich rodzinom, mogę wskazać dobre ośrodki, które za darmo oferują takim osobom pomoc psychologiczną (w Trójmieście i Warszawie), służę rozmową
- pracuję w "J-elicie", mogę udzielać informacji, przyjmuję różne skargi i zażalenia (np. ze kwartalnik do kogoś nie dochodzi)
... i ogólnie można do mnie pisać w każdej sprawie:-)
- moja specjalizacja to uzależnienia - pomoc dzieciom alkoholików, samym pijącym i ich rodzinom, mogę wskazać dobre ośrodki, które za darmo oferują takim osobom pomoc psychologiczną (w Trójmieście i Warszawie), służę rozmową
- pracuję w "J-elicie", mogę udzielać informacji, przyjmuję różne skargi i zażalenia (np. ze kwartalnik do kogoś nie dochodzi)
... i ogólnie można do mnie pisać w każdej sprawie:-)
-
- Początkujący ✽✽
- Choroba: CU
- województwo: łódzkie
- Kontakt:
*Współprowadzę sklep z odżywkami i kosmetykami.
*Mogę pomóc w związku z sportami siłowymi - 7 letnia praktyka zarówno w suplementacji jak i treningu...ogólnie jeśli chodzi o sport - choć podkreślam nie każdy
*Również studiuje informatykę - też mogę coś pokombinować
*Technik Ekonomista
...
*Mogę pomóc w związku z sportami siłowymi - 7 letnia praktyka zarówno w suplementacji jak i treningu...ogólnie jeśli chodzi o sport - choć podkreślam nie każdy
*Również studiuje informatykę - też mogę coś pokombinować
*Technik Ekonomista

Instruktor Kulturystyki i Fitness
-
- Debiutant ✽
- województwo: dolnośląskie
- Kontakt:
no w czym ja tam moge pomoc to sama nie wiem ...tzn. studiuje padagogike dzialam w wolontariacie wiec w takich sprawach moglabym sie przydac:)interesuje sie wyprawami gorskimi (moge jakas wyprawe w Tatry zorganizowac:P)
trzeba byc twardym jak budyń a nie mietkim jak kisiel;p
- Karolinita
- Debiutant ✽
- województwo: dolnośląskie
- Kontakt:
Ja mogę pomów w tłumaczeniach z łaciny, greckiego, hiszpańskiego i angielskiego. Każdy z tych języków znam w wersjii zaawansowanej (a przynajmniej mam taką nadzieje).
CU- how to live with You or leave You?
165cm/65kg/przyjmuję3*1azathioprine/salofalk500 3*2/metronidazol 3*1/czopki salofalk/Leczę się u prof.Paradowskiego we Wrocławiu/obecnie stan zaostrzenia choroby
165cm/65kg/przyjmuję3*1azathioprine/salofalk500 3*2/metronidazol 3*1/czopki salofalk/Leczę się u prof.Paradowskiego we Wrocławiu/obecnie stan zaostrzenia choroby
- Cinimini
- Znawca ❃❃
- województwo: łódzkie
- Kontakt:
Jestem studentka pedagogiki zintegrowanej III rok - jednak w tej dziedzinie niewiele Wam pomoge, poniewaz nie byl to moj najlepszy wybor ... nie "czuje" tego...
Moje zycie potoczylo sie w diametralnie innym kierunku - pracuje w banku w dziale windykacji - nikomu nie zycze oczywiscie - ale gdyby pojawly sie jakies problemy ze splata rat , sluze rada jak z nich wyjsc i jak sie "dogadac",aby odsetki karne tak bardzo nie "bolaly".
Odnosnie herbat,ziolek,kaw ... tez chetnie doradze ...
No i jeszcze taniec .. ale wirtualna nauka tanca raczej nie zda egzaminu
...
Moje zycie potoczylo sie w diametralnie innym kierunku - pracuje w banku w dziale windykacji - nikomu nie zycze oczywiscie - ale gdyby pojawly sie jakies problemy ze splata rat , sluze rada jak z nich wyjsc i jak sie "dogadac",aby odsetki karne tak bardzo nie "bolaly".
Odnosnie herbat,ziolek,kaw ... tez chetnie doradze ...
No i jeszcze taniec .. ale wirtualna nauka tanca raczej nie zda egzaminu

- podblond
- Początkujący ✽✽
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Mogę pomóc w zrozumieniu (i pisaniu projektów, i pozyskiwaniu funduszy) w programie edukacyjnym Komisji Europejskiej "Młodzież w Działaniu" (Wymiana młodzieżowa, inicjatymy krajowe, inicjatywy międzynarodowe i wolontariat młodzieżowy).
Mogę pomóc w zrozumieniu zagadnień typowo żeglarskich (meteorologia, locja, budowa jachtu, nawigacja, teoria regat, itd, itd.)
Jeśli kogoś interesuje chętnie wytłumaczę np. konflikt w Tybecie, sprawę niepodległości Kosova lub problem przedwyborów z Clinton i Obamą w USA - jest to związane z kierunkiem moich studiów
Mogę polecić gdzie i jak zacząć trenować taniec irlandzki (szkoły tańca, warsztaty, filmy na youtube). W ogóle kwestie sprawności fizycznej (co, w jaki sposób i jak długo trenować, by schudnąć, przybrać na wadze, zbudować mięśnie, itd).
Co jeszcze? Harcerstwo! Może ktoś chciałby się czegoś na ten tamat dowiedzieć? Napisać próbę na stopień harcerski, instruktorski?
O! i ratownictwo medyczne - w całej rozciągłości tegoż zagadnienia
A jeśli macie jakikolwiek inny problem, to piszcie śmiało - zawsze razem coś można pokombinować
Mogę pomóc w zrozumieniu zagadnień typowo żeglarskich (meteorologia, locja, budowa jachtu, nawigacja, teoria regat, itd, itd.)
Jeśli kogoś interesuje chętnie wytłumaczę np. konflikt w Tybecie, sprawę niepodległości Kosova lub problem przedwyborów z Clinton i Obamą w USA - jest to związane z kierunkiem moich studiów

Mogę polecić gdzie i jak zacząć trenować taniec irlandzki (szkoły tańca, warsztaty, filmy na youtube). W ogóle kwestie sprawności fizycznej (co, w jaki sposób i jak długo trenować, by schudnąć, przybrać na wadze, zbudować mięśnie, itd).
Co jeszcze? Harcerstwo! Może ktoś chciałby się czegoś na ten tamat dowiedzieć? Napisać próbę na stopień harcerski, instruktorski?
O! i ratownictwo medyczne - w całej rozciągłości tegoż zagadnienia

A jeśli macie jakikolwiek inny problem, to piszcie śmiało - zawsze razem coś można pokombinować

Nie bój się cieni. One świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło...
- Kasia22
- Początkujący ✽✽
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Nauczanie j. niemieckiego na UW 
jesli bede potrzebna zapraszam na priv.
edycja
AAA no i pochodze z okolic Zakopanego
Scaliłem

jesli bede potrzebna zapraszam na priv.
edycja
AAA no i pochodze z okolic Zakopanego

Scaliłem
Ostatnio zmieniony 08 wrz 2008, 23:23 przez Kasia22, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ania406
- Doświadczony ❃
- województwo: mazowieckie
edukacja seksualna w szerokim zakresie (tylko bez dwuzancznosci
)- profilaktyka HIV/AIDS i chorob przenoszonych droga plciowa, tzw "wychowanie do zycia w rodzinie", zdrowie seksualne i reprodukcyjne, antykoncepcja itp.......- wszystko z teorii i praktyki
pedagogiczne problemy moge pomoc rozwiazac, socjoterapia, profilaktyka i terapia uzaleznien, praca z dzieckiem niewidomym, praca z emocjonalnie zaburzona młodzieża
moge pomoc zalatwic darmowy nocleg w wielu krajach Europy i Swiata
u zaufanych ludzi 
pogadac o podrozach, litertaurze, zwierzakach i zyciu
i angielski oczywista
slangiem tez sie sporo zajmuje 

pedagogiczne problemy moge pomoc rozwiazac, socjoterapia, profilaktyka i terapia uzaleznien, praca z dzieckiem niewidomym, praca z emocjonalnie zaburzona młodzieża
moge pomoc zalatwic darmowy nocleg w wielu krajach Europy i Swiata

pogadac o podrozach, litertaurze, zwierzakach i zyciu

i angielski oczywista

Care for life and physical health, with due regard for the needs of others and the common good, is concomitant with respect for human dignity.
-
- Debiutant ✽
- Choroba: nie ustalono
- województwo: opolskie
Do czego konkretnie moja wiedza może się przydać tego jeszcze nie wiem
jestem na drugim roku stosunków międzynarodowych. Chętnie służę rozmową, podobno potrafię słuchać

- Grzyb333
- Doświadczony ❃
- województwo: zachodniopomorskie
- Kontakt:
Siemka. Jestem fachowcem od maszyn budowlanych. Jeśli komuś zepsuje się coś w przedziale od wiertarki, przez kosiarkę, kompresor po kilkudziesięciotonowy walec drogowy to służę radą. Ewentualnie przyjadę i nareperuję.
W durnych dyskusjach też się przydaję. Im głupszy temat tym lepiej.
Grzyb
W durnych dyskusjach też się przydaję. Im głupszy temat tym lepiej.
Grzyb

GrzybaBlog - http://graforoman.wordpress.com/ Darwin się mylił. Ja nie pochodzę od małpy. Ja pochodzę od Purchawki 

- CAMPARI34
- Aktywny ✽✽✽
- województwo: -- poza Polską --
ja mogę podpowiedzieć jak można szybko powiększyć rodzinę 

- ewkunia
- Doświadczony ❃
- Choroba: niesklasyfikowane NZJ
- województwo: pomorskie
ja mogę porad prawnych udzielać:) a przynajmniej się starać:D Jestem na 5 roku, od 3 lat pracuję w spółce w dziale prawnym, udzielam porad w biurze porad obywatelskich w Gdyni od 2 l.
Ostatnio zmieniony 17 gru 2010, 08:22 przez ewkunia, łącznie zmieniany 1 raz.
Ewkunia; biorę: nic; brałam :Asamax Imuran, Pentasę, Metronizadol, Encorton, Salofalk, Jucolon, wlewki z hydrokortyzonem,..., and many more
ważę 60kg/169cm, mam notorycznie stany podgorączkowe;/ Moje jelita źle znoszą mesalazynę.

-
- Początkujący ✽✽
- województwo: małopolskie
jeśli potrzebujecie zapytać o podatki, przetłumaczyć takst (angielski), lub po prostu pogadać (mogę gadać długo i o wszystkim
), zapraszam

Basia
aktualnie choroba w remisji, bez leków
aktualnie choroba w remisji, bez leków