Ludki Szukalam szukalam i nie znalazlam....a mianowicie pojawily mi sie rany na języku , swego rodzaju pęknięcia i boli język jak po oparzeniu poza tym zrobily mi sie ranki w kącikach ust , powiedzcie moze ktos to mial i o co chodzi czy to CROHN szaleje
Zęby też zrobily sie strasznie czule na zimno i ciepło...
Według mnie brakuje ci jakieś witaminy. Nie pamiętam której, ale takie są objawy jej niedoboru...A jeśli chodzi o zęby, to masz je nadwrażliwe. Kup sobie pastę Sensodyne. Ja jej używam - usuwa nadwrażliwość zębów. Nie słyszałam o tym, że choroba ta powoduje widoczne zmiany na zewnątrz...
wiem ze mam niedokrwistosc z wynikow , w aptece babka mowila ze mam pewnie niedobory witamin z grupy B (zajady, w kacikach ust ) ale ja juz niewiem co mam robic wiec poczekam na wizyte u lekarza (mam w czwartek) bo chyba niedlugo bede 30 tabletek dziennie lykac ..
Ja mialam takie objawy przy niedoborze wit.PP,wystarczylo ja pobrac przez 3-4 dni i mijalo.
Certolizumab od lipca'08 do lutego'11 -
Była zakwalifikowana do resekcji j. grubego na 12/04/2011, ale zwiała spod noża
Remicade od 24/02/2012 - 07/01/2013 - odstąpiono od leczenia ze wzg. na CIĄŻĘ
Dokladniej ceny Ci nie podam , bo zwyczajnie nie pamietam,wiesz jak to jest jak kupuje sie hurtem .Ale kijarzy mi sie cos ok.13 zl.
Certolizumab od lipca'08 do lutego'11 -
Była zakwalifikowana do resekcji j. grubego na 12/04/2011, ale zwiała spod noża
Remicade od 24/02/2012 - 07/01/2013 - odstąpiono od leczenia ze wzg. na CIĄŻĘ