Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
heh... Magdalene(przepraszammagdalene pisze:tydzień jak miałam rumienie
dobremagdalene pisze:spotkałam Wagę na mojej drodze
magdalene pisze:spotkałam Wagę na mojej drodze...
jak magdalene spotkała taką wagę jak Ty Tomy to ja sie w ogole nie dziwieTomy pisze:dobre![]()
Ale że co, zważyłaś się i wyszło, że puszysta i dlatego tak się wstydziłaś? No już znowu bez przesady
a Ty sia tak mną nie zasłaniajTomy pisze:Tylko co tom-as na to ?
Czasem lepiej wstydzić się ciężkiego ciała , niż ciężkiego umysłu...Tomy pisze: Ale że co, zważyłaś się i wyszło, że puszysta i dlatego tak się wstydziłaś? No już znowu bez przesady![]()
He... przyganiał kocioł garnkowi, znaczy się Waga Wadzetom-as pisze:jak magdalene spotkała taką wagę jak Ty Tomy to ja sie w ogole nie dziwie
Hehe... Jeżeli sie nie mylę, to Feniks testuje tu moje zdystansowanie sie do siebie. DobreFeniks pisze:Czasem lepiej wstydzić się ciężkiego ciała , niż ciężkiego umysłu...
Widzę Mikrusi, że szpital to chleb powszedni ja byłam 3 miesiące. Obecnie dla mnie każdy dzień podytu jest niejako dniem straconym a to ze względów zawodowych - po prostu nie mogę sobie pozwolić na chorowanieMikrusia pisze:Ja byłam 23 razy w szpitalu w Ligocie zazwyczaj miesiąc,do miesiąca więc pobytami w pszitalu nie ma sie co przejmować da się przezyc i mówi wam to weteranka Ania