Mnie strasznie bolal zoladek (zanim mnie zdiagnozowano), myslalam, ze mam wrzody na zoladku. Tylko, ze ten bol trwal okolo 2-3 dni (i tez na chwile mijal po zjedzeniu czegos) i pozniej przechodzil (z tym, ze zadne leki mi nie pomagaly)...I tak przez pare miesiecy az do momentu jak mnie sieklo, ale to w juz w dole brzucha (no i wtedy operacja, bo mysleli, ze to wyrostek...a tu jednak crohn...) Od tamtego czasu zoladek mnie juz nie boli...(mam nadzieje, ze nie powroci, bo ten bol byl strasznie "denerwujacy")
Pozdrowionka
kamień na żołądku...
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
- 8monia1
- Początkujący ✽✽
- Choroba: CD
- Kontakt:
Re: kamień na żołądku...

CD
GG 8358179

-
- Debiutant ✽
- Choroba: nie ustalono
- Kontakt:
wiesz, też tak miałam, aż mnie budziło w nocy i musiałam coś zjeść, bo jedzenie przynosiło chilową ulgę, żeby zasnąć, a potem znowu mnie budził ból i tak w kółko.
a potem się okazało, że mam bakteryjną infekcję przewodu pokarmowego. jak Ci nie będzie przechodziło, to polecam zrobienie sobie badań w kierunku Clostrudium difficile (a leczy się to np. metronidazolem)
a potem się okazało, że mam bakteryjną infekcję przewodu pokarmowego. jak Ci nie będzie przechodziło, to polecam zrobienie sobie badań w kierunku Clostrudium difficile (a leczy się to np. metronidazolem)
CU
hi ja tez odczuwam bole zoladka i straszna zgage, czasem mi sie odbija i mam wrazenie ze pokarm wraca spowrotem do punktu wyjscia
biore pentase i przypuszczam ze bol zoladka jest spowodowany tymi wszystkimi lekami gdyz mesalazyna rozpuszcza sie w zoladku pzdr

-
- Specjalista od Spraw medycznych
- Choroba: CD u dziecka
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Jak bierzesz pentase na Cu to miej zgagę i pustą kieszeń.
Wybór należy do Ciebie.
Mantry dziś nie powtórzę
Mamcia
Wybór należy do Ciebie.
Mantry dziś nie powtórzę
Mamcia