Bańki chińskie
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Bańki chińskie
Podczas wizyty w gabinecie kosmetycznym usłyszałam, że panie stosują na cellulit bańki chińskie i jest to bardzo skuteczne. Postanowiłam je sobie zakupić i wypróbować no i po przeczytaniu ulotki zdziwiłam się bo okazuje się, że są one dobre prawie na wszystko
między innymi można je stosować na dolegliwości żołądkowe, jelitowe czy biegunkę nakładając je w wyznaczonych miejscach. Zastanawiam się czy nie spróbować może ktoś kiedyś je stosował lub słyszał coś na ten temat?

Re: Bańki chińskie
mi takie bańki dawano na grypę jak byłam mała, a na reszte schorzeń to pierwsze słyszę...
- megi_25
- Aktywny ✽✽✽
- Choroba: CD u partnera
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Edyta83 ile kosztują takie bańki???Daj znać jak działają na cellulit. Pierwszy raz o nich słyszę.
Pozdr
Megi
Pozdr
Megi
Płaciłam w aptece 26 złotych. Jak będę wiedziała jak działają to dam znać. Panie mówiły, że masują się nimi, a na ulotce jest pokazany jakiś punkt w który należy je przyczepić na cellulit. Działają one na zasadzie akupunktury.megi_25 pisze:Edyta83 ile kosztują takie bańki???
ciekawe czy to te same bo te moje są gumowe.Mikrusia pisze:mi takie bańki dawano na grypę jak byłam mała
- fairy
- Początkujący ✽✽
- Choroba: CD
- województwo: lubelskie
ja mam takie banki, zawsze jak jestem chora, przeziebiona to mi je ktos stawia zamiast szklanych
sa dobre, co do innych wlasciowosci sama nie stosowalam ale slyszalam ze maja wszechstronne dzialanie 

Hello, I know there's someone out there who can understand
And who's feeling the same way as me ...
And who's feeling the same way as me ...
moje były szklaneEdyta83 pisze:ciekawe czy to te same bo te moje są gumowe.