nie koniecznie zawód ta kobieta co u niej byłam na tym nie zarabiałaWróżka to zawód

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
nie koniecznie zawód ta kobieta co u niej byłam na tym nie zarabiałaWróżka to zawód
Niektórzy uprawiają takie praktyki ze względu na finanse, inni ze względu na ukształotwanie pewnej pozycji społecznej, jeszcze inni dla zabawy.CAMPARI34 pisze:nie koniecznie zawód ta kobieta co u niej byłam na tym nie zarabiała
ja mam nadzieję że to nie było do mnieJak ktoś chce marnować czas, pieniądze i zdrowy rozsądek na takie atrakcje, to jego sprawa. Tylko niech nie wmawia innym takich głupot.
zawsze byłem ciekaw jakie to przepowiednie się sprawdzają. bo zazwyczaj to tylko właśnie że przepowiedziała i się sprawdza. może kiedyś ktoś więcej i dokładniej opiszemgiełkaa pisze:zawiozła mnie do niej, fakt - dużo rzeczy mi powiedziała i przepowiedziała i jak do tej pory wszystko się sprawdza.
no tak. z tym, że dalej jest pomijany jeden detal a mianowicie jak wygląda cały proces 'wróżenia'. Często wróżka taki kieruje rozmowę, że osoba sama jej gada sporo rzeczy. a to że rodzina liczna, a to że jak liczna to ktoś jest stary a ktoś młody i albo ktoś umrze, albo będzie ślub. Tym bardziej, że to na 5 lat. Q takim czasie się może wiele zdarzyćAlis pisze:To była wróżba na 5 lat, no i rzeczywiście zmarła teściowa mojej cioci, jej mąż zachorował na jelita i był w szpitalu, no i posoypały się śluby. Także o dziwo sie sprawdziło.
nie mam bo po za YT nie szukałem. ale ty możesz poszperać. tytuł podałem więc liczę, że ci się uda znaleźćKeyO pisze:tom-as nie masz może jakiegoś innego źródła gdzie mogę to obejrzeć? Bo Channel 4 zablokowało filmy dla uk.
ruch ideomotorycznytoczka pisze:A co powiecie o wahadełku?