witam znalazlem takie cos na allegro i pomyslalem ze moze sie przydac :
http://allegro.pl/item154893891_higieni ... _2_zl.html
[ Komentarz dodany przez: tom-as: 08-01-2007 ]
Zgodnie z obowiązującymi zasadami netykiety poprawiłem Temat jak i Opis Tematu... był one napisane wielkimi literami
Higieniczna Nakładka Sedesowa
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Higieniczna Nakładka Sedesowa
Ostatnio zmieniony 08 sty 2007, 16:14 przez Maniako, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Specjalista od Spraw medycznych
- Choroba: CD u dziecka
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Re: Higieniczna Nakładka Sedesowa
Ja nosiłam takie w torebce, kiedy Panna była mniejsza - pakowane po jednej. Polecam, bo wykładanie dziecku deski papierem, albo jej dezynfekcja (wilgotne chusteczki przeciwbakteryjne wymaga więcej czasu. W krajach cywilizowanych w wielu toaletach wiszą takie w paczkach po kilkaset w toaletach i każdy sobie odrywa i wyciąga po sztuce. W Polsce są takie w niektórych hotelach
Mamcia
Mamcia
Ostatnio zmieniony 08 sty 2007, 20:54 przez Mamcia, łącznie zmieniany 1 raz.
Przyłacz się do Towarzystwa J-elita. Działamy dla waszego dobra, ale bez Waszej pomocy niewiele zrobimy.
- Cinimini
- Znawca ❃❃
- Choroba: CD
- województwo: łódzkie
- Kontakt:
Pamietam,ze jakies 5 lat temu jak jeszcze nie bylam swiadoma niespodzianki jaka mam w sobie,jechalam do Hiszpani. Robilam zakupy i w rece wpadly mi wlasnie takie nakladki,pomyslalam"hmmm moze sie przydac na obczyznie".Niestety od tamtej pory nie moge ich nigdzie znalezc...
Jak mieszkalam w akademiku to dziewczyny nie chcialy zrzucac sie ze mna na papier
Wiadomo,studenckie zycie,wszystko najtansze na zasadzie"duzo-tanio-tesco"a ja jeden wypad do wc i pol rolki"do du*y". Do tego marudzilam abysmy kupowaly ten"lepszy"miekki...wiadomo przy takiej czestotliwosci-boli dupka.Doszlo do tego,ze dziewczyny sie zbuntowaly,ale i tu znalazlysmy wyjscie....kradlysmy papier z domu kultury
taki duze,hurtowe rolki...i wtedy juz uzywalam sobie do woli 
Jak mieszkalam w akademiku to dziewczyny nie chcialy zrzucac sie ze mna na papier

- Izunia
- Początkujący ✽✽
- Choroba: CU
- województwo: wielkopolskie
- Kontakt:
Ja też używam je już od 7 lat, czyli od kiedy je tylko zobaczyłam w drogerii. Bardzo ważne jest też to, że można je wrzucić do toalety i jej nie zapychają