Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
jaryszekjaryszek pisze:No chyba zebym sie nastawil ze ide do jakiegos domu publicznego bo musze sie wyzycAle w to watpie
Dla mnie to tez graniczy ograniczeniem czlowiekajaryszek pisze:Jak dla mnie nie istnieje seks bez zobowiazan
No co, napisalem przeciez ze w to watpiePatryśka pisze:jaryszekjaryszek pisze:No chyba zebym sie nastawil ze ide do jakiegos domu publicznego bo musze sie wyzycAle w to watpie
No wiesz
![]()
No moze i masz cos w tym racji, ale ja tego pojac na moj prosty rozumek nie potrafiePatryśka pisze:Dla mnie to tez graniczy ograniczeniem czlowiekajaryszek pisze:Jak dla mnie nie istnieje seks bez zobowiazan
Nie tyle ze potrafi tylko to ze pojmuje to jako bardzo dogodny sposob na zyciejaryszek pisze:Czyli jak ktos jest "ograniczony" to myslisz ze potrafi uprawiac seks bez zobowiazan ?
W tym tkwi ta ograniczonoscjaryszek pisze:Mysle ze po prostu ten czlowiek w ogole nie przejmuje sie tym i stad to sie bierze, wychodzi wtedy na to jakby nie bylo zadnych zobowiazan. Hmmm...
No to jednak sie zrozumielismyPatryśka pisze:Nie tyle ze potrafi tylko to ze pojmuje to jako bardzo dogodny sposob na zyciejaryszek pisze:Czyli jak ktos jest "ograniczony" to myslisz ze potrafi uprawiac seks bez zobowiazan ?W tym tkwi ta ograniczonoscjaryszek pisze:Mysle ze po prostu ten czlowiek w ogole nie przejmuje sie tym i stad to sie bierze, wychodzi wtedy na to jakby nie bylo zadnych zobowiazan. Hmmm...Nie przejmuje sie odczuciami innych etc
Jak zawszeNo to jednak sie zrozumielismy
To, to jest dopiero bycie ograniczonym.Patryśka pisze:Dziewczyna szuka sobie nadzianego faceta, sypia z nim po to zeby kupil jej sliczna bluzeczkeTo taka lagodniejsza forma prostytucji
Niestety ta populacja ciagle wzrasta
FeniksFeniks pisze:To, to jest dopiero bycie ograniczonym.
Otoz toGrzegorzKrak pisze:dorośnijcie przemyśle przecież sex to nie sport to uczucia on jest dopełnieniem czegoś , a bez tego "czegoś" nie powinien istnieć
Halo!GrzegorzKrak pisze:orośnijcie przemyśle przecież sex to nie sport to uczucia on jest dopełnieniem czegoś , a bez tego "czegoś" nie powinien istnieć
Porownanie ze swiatem zwierzat..A nie lubie sie z nim utozsamiacaleksandra12 pisze:a czysto biologiczna prokreacja.
Tak tylko ze w przypadku takich kobiet o jakich wspominalam przyjemnosc jest na odleglym miejscualeksandra12 pisze:jednakże będąc także ludźmi świadomymi mamy prawo wybierać seks jako rodzaj przyjemności.