i można doszukać sie smaku

u każdego innego

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Nie rozumiem takiego podejscia...Nie lepiej wyjasnic to ? a nie robic z przymusu?Aneta K. pisze:Zdradzę w tajemnicy, że ja tego nie lubię, bo się po prostu brzydzę. Robię to tylko, aby sprawić przyjemność Jemu.
Wielka milosc byla,wykapany tez,a jednak nie zrobilam tego nigdy...aleksandra12 pisze:Ale pomagają dwie rzeczy - wielka miłość i wykąpany facet ;>
j=Ja bym wolala zeby sobie poszedl niz zyc w ciaglym strachu i robieniu czegos z przymusu...A jego nie interesuja Twoje uczucia??Aneta K. pisze:Zrozumiecie to, gdy wam facet powie że to jest coś co najbardziej lubi w sexie. A mi na nim zależy i boję się, że zadowoli się gdzie indziej.
całość: http://kopalniawiedzy.pl/wiadomosc_2559.htmlkopalniawiedzy.pl pisze:Seks oralny zwiększa ryzyko zachorowania na nowotwór części ustnej gardła. Wszystkiemu winien jest wirus brodawczaka ludzkiego (HPV), który u kobiet wywołuje raka szyjki macicy.
tom-as jak zwykle,tom-as pisze:niestety nieciekawe wiadomości
kopalniawiedzy.pl napisał/a:
Seks oralny zwiększa ryzyko zachorowania na nowotwór części ustnej gardła. Wszystkiemu winien jest wirus brodawczaka ludzkiego (HPV), który u kobiet wywołuje raka szyjki macicy
w sumie... nieświadomość jest błogosławieństwemexa pisze:tom-as jak zwykle,tom-as pisze:niestety nieciekawe wiadomości
Seks oralny zwiększa ryzyko zachorowania na nowotwór części ustnej gardła. Wszystkiemu winien jest wirus brodawczaka ludzkiego (HPV), który u kobiet wywołuje raka szyjki macicygrzebie.....grzebie....i zawsze coś znajdzie na nie
zgadzam sie....niektórzy nie są świadomi swego malkontenctwatom-as pisze:w sumie... nieświadomość jest błogosławieństwem
No nie ciekawe ale ....wydaje mi sie że ten nowotwor bardziej bedzie dotyczył panow...panie tylko w takim wypadku jesli seksik oralny nastąpił w trakcie zabawy a nie na początkutom-as pisze:niestety nieciekawe wiadomości
Seks oralny zwiększa ryzyko zachorowania na nowotwór części ustnej gardła. Wszystkiemu winien jest wirus brodawczaka ludzkiego (HPV), który u kobiet wywołuje raka szyjki macicy.