[Dzisiaj 13:50] Mikrusia: Witam wszystkich, cóż w czwartek jadę znów do CZD na odtykanie Broviaca. Trafił mnie właśnie szlag. Są jedna plusy tego - będę ciupać w Wiedźmina na lapie

x [Dzisiaj 14:02] shisho: Mikrusiu- a Wiedźmin nie dostał czasem PEGI +18?
x [Dzisiaj 14:12] Słonko: oj Mikrusia, Ty to masz życie...
x [Dzisiaj 14:40] Mikrusia: Słonko, urozmaicone

x [Dzisiaj 14:41] Mikrusia: shisho dostał

x [Dzisiaj 14:43] Słonko: nie każdy może mieć takie urozmaicone życie

x [Dzisiaj 14:45] shisho: to, że brak Ci jeszcze paru miechów

x [Dzisiaj 14:47] Mikrusia: shisho, na mnie nie działają wulgaryzmy ani sceny erotyczny, może książkę też mi nie powinni wypożyczać? Wypożyczałam w bibliotece dla doroslych
![cwaniak ;]](./images/smilies/cwaniak.gif)
x [Dzisiaj 14:47] Mikrusia: wulgaryzmy i sceny erotyczne.
x [Dzisiaj 14:47] Mikrusia: Poza tym Geralt to moja miłość xD
x [Dzisiaj 14:48] Mikrusia: Słonko nie mam nawet siły się złościć

x [Dzisiaj 14:48] shisho: i filmy z czerwonym znaczkiem też oglądasz? ;>
x [Dzisiaj 14:49] Mikrusia: czasami, kiedyś oglądnełam taki horror z czerwonym znaczkiem i śmiałam się, że jakieś monstrum latało w sukni ślubnej

x [Dzisiaj 14:49] Mikrusia: ale głównie kategoria horrory oglądam z czerwonym znaczkiem, erotyczne nie

x [Dzisiaj 14:49] Mikrusia: (Boże jakie tematy na SB poruszamy XD)
x [Dzisiaj 14:52] shisho: nie no, ja tylko mówię, że to oznaczenie po coś jest

x [Dzisiaj 14:53] Alexandra_: a Ty shisho respektowałeś czerwone znaczki? ;>
x [Dzisiaj 14:55] shisho: ja jestem zdegenerowany

x [Dzisiaj 14:57] kasinp: wiecie co ,teraz mlodziez powiedzmy sobie od 16 roku zycia wie tyle a moze wiecej co przyslowiowy dorosly , fakt ze dziecku np 5 czy 10 lat nie puscisz hororu czy erotyka ale mlodziesz sie nie uwstecz
x [Dzisiaj 14:58] kasinp: nia tylko idzie do rpzodu z wychowaniem i rozwojem
x [Dzisiaj 14:59] Alexandra_: tak, tak szyszki to samo zło
x [Dzisiaj 14:59] Mikrusia: na mnie horror nie robi wrażenia, a jak są sceny erotyczne - gdzie ich teraz nie ma? Powiedzmy se szczerze? [btw ten temat byłby fajnym tematem na forum]
x [Dzisiaj 15:02] Alexandra_: ojej jeśli są jakieś sceny miłosne pokazane w kulturalny sposób, można i pokazać je młodszym