Życie jest okropne!!! Choroba też... !!!!!!!
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Re: Życie jest okropne!!! Choroba też... !!!!!!!
treść wpisu została usunięta na prośbę użytkownika
- Rem
- Początkujący ✽✽
- Choroba: CD
- województwo: -- poza Polską --
Heh ja walcze i sie nie poddaje, z tym ze to jak walka z wiatrakami i trzeba naprawde miec sporo optymizmu w sobie by przyslonic racjonalizm...Natuśka pisze: Nie martw się Rem- z biegiem czasu dojrzejesz do tego, że w życiu trzeba walczyć i być królem własnego życia, a nie dozgonnym niewolnikiem własnych jelit...
-
- Znawca ❃❃
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
[cytat usunięty na prośbę użytkownika]
Misia jak juz tak znasz wszystkich , napisz mi cos o mnie bo ja sie zaczełam zastanawiac po tej twojej wypowiedzi powyzej cytowanej , do ktorej grupy ja sie zaliczam .
Misia jak juz tak znasz wszystkich , napisz mi cos o mnie bo ja sie zaczełam zastanawiac po tej twojej wypowiedzi powyzej cytowanej , do ktorej grupy ja sie zaliczam .
Ostatnio zmieniony 31 gru 2009, 15:07 przez Misia, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Znawca ❃❃
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Moja wypowiedz tez byla luźna , nie chodzilo mi o przekrecanie , jestes dlugo na forum , po prostu chcialam abys wypowiedziala sie na moj temat , bo widzisz ja tez wrozka nie jestem a przewidzialam co do joty twoją odpowiedz do mnie . \ nie mialysmy miedzy
soba jakichs rozmow a z samych przeczytanych twoich postow tez potrafie przewidziec czyjes reakcje , niektorzy są bardzo monotematyczni- nie uwazasz??
soba jakichs rozmow a z samych przeczytanych twoich postow tez potrafie przewidziec czyjes reakcje , niektorzy są bardzo monotematyczni- nie uwazasz??