HIPNOZA
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
-
- Początkujący ✽✽
- Choroba: nie ustalono
HIPNOZA
Choruję od 13 lat na crohna z wszystkimi możliwymi powikłaniami-zapalenia stawów, kaletek stawów kolanowych, stan po posocznicy, skrajne niedożywienie-28kg w szczytowej fazie, a mam 166 wzrostu, bezsenność, deprecha itp.
Nie uczęszczam do bioenergoterapeutów, uzdrowicieli itp wierzę jednak w zjawisko samoregeneracji organizmu.
Przed wakacjami przypadkiem-chociaż podobno nie ma przypadków poprzez znajomych zaproponowano mi zabieg hipnozy.
Nie wierzyłam w jej zbawicielski wpływ-byłam otwarta, ale nastawiona sceptycznie, no ale spróbowałam właściwie z ciekawości jak to jest.
Pomijam osobiste odczucia- jest super! Człowiek staje się lekki, błogi itp.
Przeszłam 3 zabiegi-to mimnimum, aby odczuć efekty i jakie były?
- śpię jak niemowlę-bez prochów
-mniej się denerwuje
- nabrałam dużego dystansu do doczesności
- mam swój świayt do którego potrafie uciec w razie jakiś przeciwnoości losu
- odkryłam zupełnie inną osobę - w sobie- spokojną, roważną
-i....to najważniejsze: ustały biegunki i bóle !
Jestem bardzo szcęśliwa!
Osoba, która przeprowadzała ten zabieg wie o mojej chorobie i jej uciążliwości, poprosiłam ją o to,żebym i Wam moim siostrom i braciom w niedoli mogła udostępnić do niej numer i .... zgodziła się!
Danuta mieszka w Krakowie, ale raz na 1,5 miesiąca bywa w Łodzi-ma tu rodzinę i wiernych pacjentów, ale jeśli z Warszawy uzbierałoby się mninimum 3 maximum 5 osób to może do Warszawy przyjechać- w Wawie mieszka jej syn.
Zabieg kosztuje ok. 130 zł niezależnie od czasu trwanie-moje trwały od 2 do 5 godzin- będąc w hipnozie nbie czuje się upływu czasu!
Minimum przydałyby się 3 zabiegi w odstępie dnia, dwóch.
Mnie pomogło- przeszłam 2 serie po 3 zabiegi i czuje się super! O wiele, wiele lepiej! To bardzo wyluzowuje, relaksuje i koduje odpowiednie nawyki-np. kożystają z jej usług palacze-mają zakobowany wstręt do smaku papierosa!
Podaję numer:
Danuta Handzelewicz
0- 607 033 670
zachęcam do spróbowania i podrawiam Wszystkich
cleo
Nie uczęszczam do bioenergoterapeutów, uzdrowicieli itp wierzę jednak w zjawisko samoregeneracji organizmu.
Przed wakacjami przypadkiem-chociaż podobno nie ma przypadków poprzez znajomych zaproponowano mi zabieg hipnozy.
Nie wierzyłam w jej zbawicielski wpływ-byłam otwarta, ale nastawiona sceptycznie, no ale spróbowałam właściwie z ciekawości jak to jest.
Pomijam osobiste odczucia- jest super! Człowiek staje się lekki, błogi itp.
Przeszłam 3 zabiegi-to mimnimum, aby odczuć efekty i jakie były?
- śpię jak niemowlę-bez prochów
-mniej się denerwuje
- nabrałam dużego dystansu do doczesności
- mam swój świayt do którego potrafie uciec w razie jakiś przeciwnoości losu
- odkryłam zupełnie inną osobę - w sobie- spokojną, roważną
-i....to najważniejsze: ustały biegunki i bóle !
Jestem bardzo szcęśliwa!
Osoba, która przeprowadzała ten zabieg wie o mojej chorobie i jej uciążliwości, poprosiłam ją o to,żebym i Wam moim siostrom i braciom w niedoli mogła udostępnić do niej numer i .... zgodziła się!
Danuta mieszka w Krakowie, ale raz na 1,5 miesiąca bywa w Łodzi-ma tu rodzinę i wiernych pacjentów, ale jeśli z Warszawy uzbierałoby się mninimum 3 maximum 5 osób to może do Warszawy przyjechać- w Wawie mieszka jej syn.
Zabieg kosztuje ok. 130 zł niezależnie od czasu trwanie-moje trwały od 2 do 5 godzin- będąc w hipnozie nbie czuje się upływu czasu!
Minimum przydałyby się 3 zabiegi w odstępie dnia, dwóch.
Mnie pomogło- przeszłam 2 serie po 3 zabiegi i czuje się super! O wiele, wiele lepiej! To bardzo wyluzowuje, relaksuje i koduje odpowiednie nawyki-np. kożystają z jej usług palacze-mają zakobowany wstręt do smaku papierosa!
Podaję numer:
Danuta Handzelewicz
0- 607 033 670
zachęcam do spróbowania i podrawiam Wszystkich
cleo
cleo
Bierz życie jakim jest...
Re: HIPNOZA
130 zl ładnie ta kobieta zarabia kasy na chorych ludziach
Cleo jaki masz z tego procent dla siebie ?
Cleo jaki masz z tego procent dla siebie ?
-
- Początkujący ✽✽
Nie nie mam % od zabiegów- nie wpaadłam na to, że można tak wogóle pomyśleć, użyczyłam numeru z dobrego serca, ale ty tchórzliwy(rzucasz oskarżenia bez zalogowania się) człowieku( czytaj dupku) pewnie byś na to wpadł!!!
Ujawnij się-ale pewnie nie masz tyle odwagi! Masz tylko odwagę posądzać kogoś o nieuczciwość!
Ujawnij się-ale pewnie nie masz tyle odwagi! Masz tylko odwagę posądzać kogoś o nieuczciwość!
cleo
-
- Debiutant ✽
- Kontakt:
nie zwracajcie uwagi na tego idiotę. ja zapisuję się jako nr 2. a więc:
1. zenobius
2. zosia
1. zenobius
2. zosia
-
- Początkujący ✽✽
Zosiu, Dzięki za słowa otuchy bo Bogu-ducha winna poczułam się nieswojo jakoś...
ja tam próbuję wszystkiego,żeby sobie pomóc
ja tam próbuję wszystkiego,żeby sobie pomóc
cleo
- Feniks
- Aktywny ✽✽✽
- Choroba: CD
- województwo: mazowieckie
Strasznie szybko zgasł ten wątek, ciekawe czy ktoś oprócz Cleo w końcu tego spróbowal, jeżeli tak, to proszę napiszcie coś więcej.
- jaryszek
- Aktywny ✽✽✽
- Choroba: CU
- województwo: dolnośląskie
- Kontakt:
ciekawi mni czy ten numer jeszcze dziala
Jak cos to mozna by to odnowic

Jak cos to mozna by to odnowic

Chroba:CU, Stan:zaostrzenie Leki: Asamax 500mg(3x2), Metypred 32mg, Calperos 1000mg,azathrioprine 50mg(1x2),Waga/Wzrost:50/171 Brak typowej remisji od 4 lat /Jestem pacjentem prof. Paradowskiego we Wrocławiu.
Co nas nie zabije, to nas wzmocni...
- Feniks
- Aktywny ✽✽✽
To co ,robimy nową listę
? W sumie nie wierzę ,że hipnoza mnie wyleczy ,ale potworniaście mnie ten stan ciekawi...
(Jaryszek widzę,że jestes ofiarą ( you ) - myślisz że jak widzisz u niektorych w stopkach ,że tylko Ciebie witają,to piszą twój nick? niee, to jest opcja ,ktora wita każdego, kto akurat patrzy na profil danej osoby, dlatego chyba nie musisz w swoim opisie witać Magdaleny, a nawet Shimy
)

(Jaryszek widzę,że jestes ofiarą ( you ) - myślisz że jak widzisz u niektorych w stopkach ,że tylko Ciebie witają,to piszą twój nick? niee, to jest opcja ,ktora wita każdego, kto akurat patrzy na profil danej osoby, dlatego chyba nie musisz w swoim opisie witać Magdaleny, a nawet Shimy

- tom-as
- Ekspert ✿✿
- województwo: śląskie
Feniks pisze:Jaryszek widzę,że jestes ofiarą ( you )...
...sylwusia4114 pisze:you znowu atakuje
niekoniecznie

TUTAJ mozna sobie o tym 'przypadku' poczytać

- Feniks
- Aktywny ✽✽✽
No to zwracam honor 

- jaryszek
- Aktywny ✽✽✽
- Kontakt:
Zgadza sietom-as pisze:Feniks pisze:Jaryszek widzę,że jestes ofiarą ( you )......sylwusia4114 pisze:you znowu atakuje
niekonieczniejaryszek jest w pełni świadomy działania [ you ] i podpis ma jak najbardziej swiadomy. bylo to kiedys walkowane i w ramach wdziecznosci (?) jaryszek postanowil umiescic w podpisie "Witaj Magdalena
" bedac w pelni swiadomym istnienia [ you ]
TUTAJ mozna sobie o tym 'przypadku' poczytać

Chroba:CU, Stan:zaostrzenie Leki: Asamax 500mg(3x2), Metypred 32mg, Calperos 1000mg,azathrioprine 50mg(1x2),Waga/Wzrost:50/171 Brak typowej remisji od 4 lat /Jestem pacjentem prof. Paradowskiego we Wrocławiu.
- Feniks
- Aktywny ✽✽✽
tak jestem zazdrosny o jaryszkamagdalene pisze:on mnie witai to jest dla mnie opis
zazdrosny?
![]()

hej , ja napisalem chyba a nie "hyba" chcesz trafic do działu z przeprosinami

i znowu OT , to wsystko przez owcę, tu o HIPNOZIE miało być!!
- jaryszek
- Aktywny ✽✽✽
- Kontakt:
No zadzwonilem do tej babki co numer jej zostal podany i ....okazalo sie ze jest juz na emeryturze ale znajdzie dla mnie czas i jade w sobote do Krakowa (nastepna)
Dodatkowo powiedziala ze 19 lat to odpowiedni wiek dla leczenia naaszej choroby hipnoza
Napisze pozniej jak bylo

Dodatkowo powiedziala ze 19 lat to odpowiedni wiek dla leczenia naaszej choroby hipnoza

Napisze pozniej jak bylo