krysteeeq pisze:Co jak bede musial wyjsc do WC podczas zajec, fakt potrafie wytrzymac te 20 minut.
Nic. Wychodzisz i tyle. Ile to ja razy wychodziłam, bo z nudów nie mogłam wytrzymać, a na korytarzu kogoś spotkałam i 30 minut mnie nie było
Na studiach jesteś dorosły i tak też Cię traktują, jak nie zanotujesz czegoś, bo byłeś w WC ew. gdzie indziej, to Twój problem i musisz skądś wziąć notatki na kolokwium/egzamin.
krysteeeq pisze: Co ja kurde bede jadl jak czasem mam od 8 do 16.
No to co możesz wziąć ze sobą i zjeść. Kanpaki, banany i inne owoce, które nie szkodzą. Ryż z czymś tam nikogo nie będzie dziwić - moje koleżanki nosiły ze sobą sałatki i dobrze było.
Jak nie chce Ci się targać termosu z herbatą to na uczelni są automaty - można wziąć swój woreczek herbaty i zamówić gorącą wodę... ja tak chyba będę robić, gdyż w tych automatach u mnie na uni jest sama kawa, której nie lubię i właśnie woda gorąca
krysteeeq pisze:Jaka bedzie reakcja znajomych kiedy im powiem, ze raczej nie pije wodki czy tam piwa bo choruje,
znam wiele osób, które na studiach nie piły. Ja trochę poszalałam co prawda

, ale mam kilka przykładów osób niepijących i tragedii nie było

29 września 2012r. - pierwszy objaw
24 października 2012r. - diagnoza CU
30 listopada 2012r. - resekcja jelita grubego, wyłonienie ileostomii
17 grudnia 2012r. - reoperacja z powodu ropnia w miednicy mniejszej, usuwanie zrostów
29 kwietnia 2013r. - operacja z powodu niedrożności jelita cienkiego spowodowana licznymi zrostami
Co dalej nie wiem, ale mam dość
W przyszłości planowane wytworzenie j-poucha.