Jednak nie możesz przesadzać z czekaniem. Jak Mamcia napisała musisz o sobie przypominać - najlepiej osobiście w klinice; nie na telefonAneta K. pisze:mam czekac na telefon. Czekam tak do dziś , bo go noe ma w aptece szpitala. Nie wiem co dalej.

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Jednak nie możesz przesadzać z czekaniem. Jak Mamcia napisała musisz o sobie przypominać - najlepiej osobiście w klinice; nie na telefonAneta K. pisze:mam czekac na telefon. Czekam tak do dziś , bo go noe ma w aptece szpitala. Nie wiem co dalej.
Minęło sporo czasu od twoich ostatnich badań, więc nawet jeżeli były wcześniej wykonywane to musisz je powtórzyć. W końcu tu chodzi o twoje zdrowie, a poważne schorzenia w połączeniu z leczeniem biologicznym mogą bardzo tobie zaszkodzić. Do tego pewnie jeszcze wywiad przed podaniem leku...Aneta K. pisze:że może bym tak położyła się na 3 dni do szpitala, a może bym zrobiła próbę tuberkulinową i RTG 4 raz,
U Adasia podobnie. Tylko pierwsze może trzy dawki - prawie rok temu - przyniosły jakby poprawę. Potem był dołek wysokie gorączki... potem się to uspokoiło i wyrównało.Doris74 pisze:Karaoke, Jak sie czuje Adas na wiekszej dawce ?
ech... nie widzę tu żadnego pouczenia/pstryczka. a Mamcia jak zawsze chciała jak najlepiej a wypowiedź jest krótka i rzeczowa nikogo nie obrażająca. więc nie rozumiem tego, co napisałeś. szukasz problemu tam gdzie go nie ma.Karaoke pisze:Jednakże w obliczu pogarszającego się stanu dziecka nie pouczania /pstryczka/ się spodziewałem /chyba, że to było intencją autorki tekstu/.
Można zakupić, kiedy ma się receptę. Nie wiem jak wygląda to w praktyce.Karaoke pisze:Podobno nie jest refundowane przez NFZ? A czy można ją zakupić dla dziecka i za ile?
w CD jest i nawet jest złożony program, ale negocjacje są zawieszone.Humira nie jest zarejestrowana dla dzieci