Wydaje mi się, że trochę ucierpiała jakość

Trzeba wcisnąć, żeby się powiększyło.
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Szukałam w JaworznieAlexandra_ pisze:Może zapiszesz się na jakieś warsztaty?
ale nie wiążesz się z nimi na całe życie, możesz spróbować kilka lekcji u jednego, drugiego, szybko się zorientujesz jakie mają podejście, czego cię mogą nauczyć....już to napisałam w innym wątku - nie spróbujesz się nie dowieszMikrusia pisze:ale jako, że nie znam komentarzy czy to są dobrzy nauczyciele itp to wole nie ryzykować.
I co potem? Uczenie w szkołach? Niee, to nie dla mnie.Alexandra_ pisze:Są fajne nauczycielskie kierunki kształcenia artystycznego.
Racja, racja. Tylko zacznę chyba to wdrażać w życie tak gdzieś pod koniec lutego. Jak się upewnie co do jednego przynajmniej.exa pisze:ale nie wiążesz się z nimi na całe życie, możesz spróbować kilka lekcji u jednego, drugiego, szybko się zorientujesz jakie mają podejście, czego cię mogą nauczyć....już to napisałam w innym wątku - nie spróbujesz się nie dowiesz
tom-as pisze:sie metalowi przyrdzewiało
tom-as pisze:Tomy napisał/a:
A ten rudy gostek, to pewnie tak ma wyglądać ten seksi metal...
sie metalowi przyrdzewiało
Nie jest to głupie, bo mam nawet wydawnictwo które bysmy mogli wysłać i zapytać czy wydrukowaliby. Mhm.Lucynka2011 pisze:Jakie zarąbiaszcze, może napiszemy jakąś książkę o CU i CD w śmiesznej wersji? Mikrusia będzie rysować obrazki, a wszyscy z forum dadzą swoje pomysły.Nie ma to jak pośmiać się z nieszczęścia