Wszystkiego czego pragniesz, czego szukasz oraz o czym marzysz. Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat. Bukietu kwiatów co dzień, miłego słowa co chwilę oraz szczęścia przez cały czas!!! Wszystkiego najlepszego Kochana
Błogosławiony ten, który śmieje się z samego siebie, albowiem będzie miał ubaw do końca życia
Obecnie biorę: Sulfasalazin EN 3x2 tabl., Ac. Folicum 15mg, Metypred 8mg, wlewki z hydrokortyzonu
---------------------------------------------------
"Muzyka uspokaja umysł, ułatwia wzlot myśli, a gdy trzeba, pobudza do walki..."
Nawet gdy życie spycha cię najmocniej w dół, wciąż mierz wysoko. Wspinaj się na drabinę, podskakuj, choćbyś sam sobie wydawał się śmieszny ze swoją chęcią latania. Wszyscy mamy skrzydła, ale by latać, potrzeba wysiłku.
Aluuuuu!!!!!! dopiero dotarłam tutaj, ale już rano składałam Ci życzonka
a więc:
remisji wiecznej
stałej, dobrze płatnej, fajnej pracy!!!
z Mężem, żeby było zawsze dobrze i żeby miłość Wasza się nie skończyła !
żebyś pamiętała, że ludzie nie mogą Ci na główkę wejść
żebyś miała codziennie słoneczne, szczęśliwe dni!
żebyś każdy dzień zaczynała z uśmiechem na buzi !!!!!!!!
i żeby Reks Ci w pokoju nie napaskudził <=żart, zrymowało mi się
i żebyś się wreszcie obroniła może opijemy obrony razem streszczaj się
aaaa! i żeby zmywarka się nie psuła
żeby Piti Ci nie dokuczał i żeby mama nie zjadała Twoich schabowych
i ....................... żeby nie wyjadała Wam żarcia z lodówki i spiżarki
iii spełnienia najskrytszych marzeń !!! i wszystkiego czego sobie jeszcze życzysz i jeszcze więcej
"Aby być szczęśliwym z mężczyzną, trzeba go bardzo dobrze rozumieć i trochę kochać. Aby być szczęśliwym z kobietą, trzeba ją bardzo kochać i w ogóle nie próbować zrozumieć"
imuran, entocort 3mg, novothyral
"Life without change might be called anything except life, it's nothing more than experience"
"Happiness is like glass. It may be all around you, yet be invisible. But if u change your angle of viewing a little, then it will reflect light more beautifully than any other object around you."
"The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow."