Niewiem co o tym myśleć po porostu biorę i żyję.
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Ja biore juz 3 miesiac i teraz juz jest ok...Na poczatku mialam zawroty glowy i straszne mdlosci ale potem minelo..ps. Ja tez biore aza od 6 dni
Crohna skrótowo oznacza się CD, a colitis ulcerosa ma skrót CU. Z tego co piszesz wynika, że chorujesz na Crohna czyli CD, to chyba musisz zmienić sobie oznaczenie choroby w Twoim profilu.dzierzba pisze:ze ogolnie wychodzi na to ze przy Cronie prawidlowosc jest mniejsza ale przy CD duzo wieksza czesciej ma sie zaostrzenia w zime
CD - Crohn's DiseaseTomy pisze:Crohna skrótowo oznacza się CD, a colitis ulcerosa ma skrót CU. Z tego co piszesz wynika, że chorujesz na Crohna czyli CD, to chyba musisz zmienić sobie oznaczenie choroby w Twoim profilu.dzierzba pisze:ze ogolnie wychodzi na to ze przy Cronie prawidlowosc jest mniejsza ale przy CD duzo wieksza czesciej ma sie zaostrzenia w zime
No to jak bierzemy się za języki, to proponuję po polsku:dzierzba pisze:mi kazali oznaczac jako ChCl
A przypadkiem te ciagle zmeczenie nie jest wywolane niska wartoscia hemoglobiny u Ciebie ?wojtek.b pisze:u mnie Azathioprine powoduje przede wszystkim lekkie mdłości i ciągłe uczucie zmęczenia (nawet po przebudzeniu).