VSL3=Vivomixx
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
- Cinimini
- Znawca ❃❃
- Choroba: CD
- województwo: łódzkie
- Kontakt:
Re: VSL3=Vivomixx
IVO, moja dr taka informacje dostała właśnie od przedstawiciela Pharmabest. Prosił, aby rozpropagowała wśród swoich pacjentów informację o promocji. Nic nie wspominał, że to wyłącznie dla członków J-elity.
- Nibiru
- Początkujący ✽✽
- województwo: śląskie
Na czym polega ta promocja ?Cinimini pisze:IVO, moja dr taka informacje dostała właśnie od przedstawiciela Pharmabest. Prosił, aby rozpropagowała wśród swoich pacjentów informację o promocji. Nic nie wspominał, że to wyłącznie dla członków J-elity.
Przykładowo normalnie jedno kosztuję 85,99
Tutaj ktoś pisał ze 1+1 wynosi 99,99 zł czyli praktycznie 2 w cenie jednej
A jak kupię 4 opakowania lub 6 opakowań to jak to będzie ? Oczywiście zakładając teoretycznie że jestem członkiem J-elity i płacę składki.
[ Dodano: 17-06-2014 ]
Możliwe, że to zbieg okoliczności. Najlepiej odstaw na tydzień i jak będzie już 100% ok to powtórz kurację.ulka1986 pisze:Chyba nie mam dobrych wiadomości, nie wiem czy to pi vsl czy zbieg okoliczności ale w nocy miałam niezłą jazdę
Otóż zaczął mnie boleć brzuch, jakoś tak dziwnie... W okolicach prawego biodra takie uczucie rozpierania, klucie myślałam że to wyrostek albo jajnik albo wiadomo jelito. Wzięłam nospe po jakimś czasie nastąpiły 3 wyproznienia ale nie biegunki , kupy ukształtowane nie luźne, miękkie . Teraz ciągle odczuwam w tym miejscu dyskomfort, coć zakuje. Dziś nie wypije vsl jak przejdzie to spróbuje za kilka dni, rano pojechałam na krew, ob i crp, wyniki po południu. Dziwne to bo takiego dziwnego bólu chyba jeszcze nie miałam
Kiedyś też myślałem że to po VSL#3 pogorszenie a to prawdopodobnie jakaś żywność tupu rogalik czy drożdżówka z budyniem mi zaszkodziła , bo incydent się nie powtórzył a piję 2 saszetki VSL#3 na noc.
Jak wyniki ?
-
- Znawca ❃❃
- województwo: małopolskie
a jak smakują te saszetki?
ja osobiście wolę wszystko w tabletkach. mam uraz do syropów, kropelek. wszystkiego, co trzeba rozpuszczać lub jest płynne
ja osobiście wolę wszystko w tabletkach. mam uraz do syropów, kropelek. wszystkiego, co trzeba rozpuszczać lub jest płynne
- Cinimini
- Znawca ❃❃
- Kontakt:
2 opakowania w cenie 99,99 zł w tym koszty wysyłki. Nie wiem czy można skorzystać z jednego pakietu promocyjnego czy więcej. Najlepiej zapytaj bezpośr. w Pharmabest.Nibiru pisze:Na czym polega ta promocja ?
Jak tynk ze ściany, miałam nadzieję, że za taką kasę to chociaż jakiś smak przystępny - ale niestety niekalka_96 pisze:a jak smakują te saszetki?

Ja wypiłam 10 saszetek, i nie wiem czy w złym momencie zaczęłam (w zaostrzeniu). Po wypiciu miałam wrażenie, że te wszystkie bakterie chcą eksplodować mi w brzuchu, źle się czułam i teraz mam opór, nawet z tą promocją ...
- izo.sim
- Doświadczony ❃
- Choroba: CD u dziecka
- Kontakt:
W promocji można kupić tylko 2 jak na razie, bo Pharmabest do promocji dał 200 zestawów.Nibiru pisze:A jak kupię 4 opakowania lub 6 opakowań to jak to będzie ?
https://marcinsim.wordpress.com/
02.05.2011 - 25.01.2012 HUMIRA
REMICADE:
05.06.2012, 19.06.2012, 16.07.2012,
11.09.2012, 6.11.2012, 2.01.2013, 27.02.2013 po kilku minutach odłączony z powodu reakcji alergicznej czyli wykluczenie z programu lekowego
Operacje Marcina:
I. 6.01.2012 uchyłek Meckela
II. 10.02.2012 resekcja ileo-cekalna
III. 27.04.2012 resekcja zespolenia z II operacji i wstępnicy
02.05.2011 - 25.01.2012 HUMIRA
REMICADE:
05.06.2012, 19.06.2012, 16.07.2012,
11.09.2012, 6.11.2012, 2.01.2013, 27.02.2013 po kilku minutach odłączony z powodu reakcji alergicznej czyli wykluczenie z programu lekowego
Operacje Marcina:
I. 6.01.2012 uchyłek Meckela
II. 10.02.2012 resekcja ileo-cekalna
III. 27.04.2012 resekcja zespolenia z II operacji i wstępnicy
- Baby
- Moderator
- Choroba: mikroskopowe zap. j.
- województwo: mazowieckie
Cinimini, tutaj są szczegóły promocji znajdują sie na http://j-elita.org.pl/?pid=aktualnosci&id=109
Jedna osoba może skorzystać z promocji tylko raz, czyli zakupić jedno opakowanie a drugie dostaje gratis. Hasło jest teraz generowane indywidualnie więc jak członek J-elity chce skorzystać z promocji powinien napisać maila albo zadzwonić do biura J-elity i wówczas po weryfikacji danych otrzyma wygenerowane indywidualnie dla niego hasło które podaje przy składaniu zamówienia.
Co do wrażenia wzdęcia/eksplozji podobno na początku tak może być dlatego zaleca się wpierw picie po pół saszetki rano i pół wieczorem - każdy inaczej reaguje.
kalka_96, w zasadzie to nie ma smaku, no może troszeczkę jak przypalone drożdże na mleku ale prawie niewyczuwalne z zimną wodą.
Jedna osoba może skorzystać z promocji tylko raz, czyli zakupić jedno opakowanie a drugie dostaje gratis. Hasło jest teraz generowane indywidualnie więc jak członek J-elity chce skorzystać z promocji powinien napisać maila albo zadzwonić do biura J-elity i wówczas po weryfikacji danych otrzyma wygenerowane indywidualnie dla niego hasło które podaje przy składaniu zamówienia.
Co do wrażenia wzdęcia/eksplozji podobno na początku tak może być dlatego zaleca się wpierw picie po pół saszetki rano i pół wieczorem - każdy inaczej reaguje.
kalka_96, w zasadzie to nie ma smaku, no może troszeczkę jak przypalone drożdże na mleku ale prawie niewyczuwalne z zimną wodą.
,,Jeśli chcesz zmienić świat, zacznij od siebie." Gandhi
,,Jeśli życie rzuca Ci kłody pod nogi - zrób sobie z nich tratwę."
- ulka1986
- Aktywny ✽✽✽
- Choroba: CU
Możliwe, że to zbieg okoliczności. Najlepiej odstaw na tydzień i jak będzie już 100% ok to powtórz kurację.
Kiedyś też myślałem że to po VSL#3 pogorszenie a to prawdopodobnie jakaś żywność tupu rogalik czy drożdżówka z budyniem mi zaszkodziła , bo incydent się nie powtórzył a piję 2 saszetki VSL#3 na noc.
Jak wyniki ?[/quote]
Wyniki mam super, nawet wkradajaca się miesiąc temu anemia odeszła w zapomnienie, ob6,crp3, czyli jest bajka
Wczoraj do końca dnia nie czułam się dobrze, uczucie że do jelita mam przywiązany kilogramowy odwaznik strasznie mnie draznilo no i śluz się pojawił. A dziś jest lepiej choć jeszcze niewielkie ilości sluzu się pojawiły.
Dziś dam flakom odpocząć, delikatna dietka i wleweczka na noc ( salofalk) a w piątek spróbuje jeszcze raz pół saszetki vsl, jak sytuacja się powtórzy to będę miała 20 saszetek do sprzedania
Jak wyniki ?[/quote]
Wyniki mam super, nawet wkradajaca się miesiąc temu anemia odeszła w zapomnienie, ob6,crp3, czyli jest bajka

Wczoraj do końca dnia nie czułam się dobrze, uczucie że do jelita mam przywiązany kilogramowy odwaznik strasznie mnie draznilo no i śluz się pojawił. A dziś jest lepiej choć jeszcze niewielkie ilości sluzu się pojawiły.
Dziś dam flakom odpocząć, delikatna dietka i wleweczka na noc ( salofalk) a w piątek spróbuje jeszcze raz pół saszetki vsl, jak sytuacja się powtórzy to będę miała 20 saszetek do sprzedania

sulfalazin en 2x2tab, ortanol w razie potrzeby,folio,tran,wit b kompleks,pentasa2x1gr(czopki) wymienne na salofalk 4g/60 ml(wlewka na noc)
Bądź takim typem człowieka,że gdy rano wstajesz, twoja stopa dotyka podłogi, diabeł w piekle mówi "O k... wstał"
Bądź takim typem człowieka,że gdy rano wstajesz, twoja stopa dotyka podłogi, diabeł w piekle mówi "O k... wstał"
- Nibiru
- Początkujący ✽✽
Może to jakiś twardy stolec, kamień kałowy. Wtedy jelita produkują więcej śluzu żeby pozbyć się zalegającego "dziada". Ja tak czasami mam, tylko lewatywa wtedy mi pomaga szybko wyjść z problemu.ulka1986 pisze:Wczoraj do końca dnia nie czułam się dobrze, uczucie że do jelita mam przywiązany kilogramowy odwaznik strasznie mnie draznilo no i śluz się pojawił. A dziś jest lepiej choć jeszcze niewielkie ilości sluzu się pojawiły.
A jak u Ciebie problem z Yersinia ?
- kasia38
- Doświadczony ❃
- Kontakt:
mam już saszetki, ale jutro czyszczę się do kolonoskopii w piątek to chyba nie ma sensu dziś zaczynać tylko już po, tak myślę....
Seronegatywne zapalenie stawów, Ch L-C , stan po Helikolektomi prawostronnej, Centalna Retinopatia Surowicza, zmiany w kręgosłupie lędźwiowym (naczyniak?), 2 x przebyta zakrzepica, guzki w tarczycy, torbiel endometrialny na jajniku, jersinioza.
Biorę: Azotioprynę 100 mg ,Salofalk 500 mg 3x2, Calperos 1000, Alfadiol, Contrsahist, Alvesco, Alergodil, Magnez
Biorę: Azotioprynę 100 mg ,Salofalk 500 mg 3x2, Calperos 1000, Alfadiol, Contrsahist, Alvesco, Alergodil, Magnez
- iza121
- Początkujący ✽✽
- Choroba: nie ustalono
- województwo: kujawsko-pomorskie
Zdecydowanie, szkoda kasy, bo i tak wszystko przecież wydalisz przy czyszczeniu
Zdaj później relacje, jak tam VSL działa 

- kalatos
- Aktywny ✽✽✽
- Kontakt:
Jestem po pierwszej dawce, we will see 

- Gosieńka
- Początkujący ✽✽
- województwo: małopolskie
I ja zamówiłam VSL#3
Mam nadzieję, że i mi pomoże 

- kalatos
- Aktywny ✽✽✽
- Kontakt:
Póki co nie widać różnicy, ale w smaku okropne 

- kasia38
- Doświadczony ❃
- Kontakt:
dla mnie smak może być, Baby, dobrze to określiła, coś drożdżami zalatuje
biorę od niedzieli, czyli 5 dni, do wczoraj nie widziałam zmian, dziś .. nie byłam ani razu w

biorę od niedzieli, czyli 5 dni, do wczoraj nie widziałam zmian, dziś .. nie byłam ani razu w

Seronegatywne zapalenie stawów, Ch L-C , stan po Helikolektomi prawostronnej, Centalna Retinopatia Surowicza, zmiany w kręgosłupie lędźwiowym (naczyniak?), 2 x przebyta zakrzepica, guzki w tarczycy, torbiel endometrialny na jajniku, jersinioza.
- Baby
- Moderator
- Choroba: mikroskopowe zap. j.
kasia38, na efekt trzeba podobno poczekać 20 dni. Super że postęp jest 

,,Jeśli chcesz zmienić świat, zacznij od siebie." Gandhi