Moje małe kociatko uwielbia soczki z tymbarka, kaktusik, mniam i persimona, mniam. Ale tak naprawdę, kiedy go zapytałam jaki soczek smakuje mu najbardziej, usłyszałam.......coca-cola
Ps.Mikrusiu, skomciowałam, ładna stronka.
Jaki cel ma życie, kiedy sensu brak?
Czym posolisz sól, kiedy straci smak?
Ja tez im zazdroszczę...u mnie tak jak u Ciebie...ale przyznam sie ze nie raz juz sie wyłamamłam i jak "głupi do sera "dorwałam sie do soczków...albo ból albo biegunka"wodna"na 100%...no ale czego sie nie robi dla przyjemnosci
Zawsze służę rozmową [you] Choroba:CD, astma, alergia, łuszczyca, ginekologiczne powikłania w trakcie leczenia immunosupresyjnego, podobno przebyta gruźlica jelit Stan:Lewostronna hemikolektomia,resekcja zwężenia w miejscu zespolenia i jeszcze dodatkowych kawałków jelit, zaostrzenie Leki:asamax3x1000mg,helicid2x1, metotreksat i parę innych paskudztw Waga/wzrost 99/173
Ja najbardziej uwielbiam jabłko mięta, zwłaszcza od Tymbarku - takie przyzwyczajenie z młodych lat, super odmulał pomiędzy piwkami
Ostatnio mam niesamowitą chcicę na grejpfrutowe. Ale po nich dziwnie pracują jelitka, więc staram się za dużo nie pić.
Też tak myślę...ale od nich ruszył sie moj przyjaciel Crohn(wtedy zachorowałam).
Zawsze służę rozmową [you] Choroba:CD, astma, alergia, łuszczyca, ginekologiczne powikłania w trakcie leczenia immunosupresyjnego, podobno przebyta gruźlica jelit Stan:Lewostronna hemikolektomia,resekcja zwężenia w miejscu zespolenia i jeszcze dodatkowych kawałków jelit, zaostrzenie Leki:asamax3x1000mg,helicid2x1, metotreksat i parę innych paskudztw Waga/wzrost 99/173
Ja bardzo lubię soczki o wszystkich smakoch, ale najbardziej Kubusia Play. Bobofrut też lubie, ale dawno go nie piłam, ponieważ ostatnio mi nie smokował, Chyba dlatego, że jeszcze nie dawno tylko go piłam, bo po innych goniło mnie. Teraz już jest oki i wszystkie soki piję. Moim zdaniem mają dużo witaminek i są pyszne.
A ja nie pijam zadnych soczków Każdy źle mi służy W ankiecie napisałam ze reflektuje porzeczkowy bo kiedyś mi nie szkodził ale teraz to nawet i on jest przeciwko mnie
Jabłko z miętą z tymbarku i pomidorowy te to podstawa, za to nie cierpię z marchwi pasteryzowanych- wszystkie mają smak gotowanej marchwi --błeeee jedyny sok z marchwi "pijalny" wg mnie to soczki otrwałosci 1-dniowej, te są "prawdziwe". i te lubię.