seriale
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
- -Ania-
- Admin
- Choroba: CD
- województwo: śląskie
Re: seriale
ja oglądałam i oglądam, jeśli emitują gdzieś (z lektorem) Nieustraszonego - tj Knight Rider. To jest to super autko co gada z Davidem Hasselhoffem. Podobno ma byc wersja Knight 4000. Mam tez jakis symulator gry, ale nie za bardzo da sie w to grac.
Z innych seriali lubie to, co medyczne np. "Ostry dyżur", "Chirurdzy" ale oglądam sporadycznie. Tak sie złozylo, że najwiecej tv to ogladam w.. szpitalu.
Z innych seriali lubie to, co medyczne np. "Ostry dyżur", "Chirurdzy" ale oglądam sporadycznie. Tak sie złozylo, że najwiecej tv to ogladam w.. szpitalu.
- kasieek99
- Aktywny ✽✽✽
- Choroba: IBS
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
doctor who 
ostatnio tez "Ekipe" mecze,ale gdyby nie pani holland to chyba bym nawet nie zaczela. nastawilam sie na intrygi polityczne, łapówki cos w stylu "jak to jest naprawde"
okazało sie, ze serial jest wyidealizowany, pan premier jak i jego świta nieskazitelnie uczciwi, no ale skoro nie mamy tego na co dzien, to chociaz w tv pooglądamy
przypomniały mi sie tez seriale starsze troszke np. dom, daleko od szosy (leszek roolez) alternatywy, polskie drogi no i najlepsi 4 PANCERNI I SZARIK

ostatnio tez "Ekipe" mecze,ale gdyby nie pani holland to chyba bym nawet nie zaczela. nastawilam sie na intrygi polityczne, łapówki cos w stylu "jak to jest naprawde"
okazało sie, ze serial jest wyidealizowany, pan premier jak i jego świta nieskazitelnie uczciwi, no ale skoro nie mamy tego na co dzien, to chociaz w tv pooglądamy
przypomniały mi sie tez seriale starsze troszke np. dom, daleko od szosy (leszek roolez) alternatywy, polskie drogi no i najlepsi 4 PANCERNI I SZARIK
"Życie dając jednocześnie też odbiera każdemu..."
- Jolcia
- Początkujący ✽✽
- Kontakt:
ooo Doctor Who też jest świetny choć szkoda, że w Polsce chyba tylko raz emitowany był i to nie tak dawno ale w "koszmarner" porze dopołudniowej na TVP1; a może ktoświe czy na jakiejś stacji teraz go emitują?
A swoją drogą to zauważyłam, że serialne zagraniczne często w postach są podpisywane w j. angielskim choć są ich "spolszczone" wersje. Zawsze byłam ciekawa dlaczego rozmawiając o filmach lubimy używać ich pierwotnych tytułów a nie ich wersji polskiej?!
A swoją drogą to zauważyłam, że serialne zagraniczne często w postach są podpisywane w j. angielskim choć są ich "spolszczone" wersje. Zawsze byłam ciekawa dlaczego rozmawiając o filmach lubimy używać ich pierwotnych tytułów a nie ich wersji polskiej?!

Każdy może być szczęśliwy, tylko od niego to zależy
-
- Początkujący ✽✽
- województwo: lubuskie
- Kontakt:
Przyjaciele, Nieustraszony, Kruk, Chirurdzy, Ostry dyżur, Z archiwum X
- artur
- Początkujący ✽✽
- Kontakt:
kolejność przypadkowa
DHARMA &GREG
ALLO ALLO
Bajer z Bel-Air
MASH
PRISON BREAK (2 sezony)
DHARMA &GREG
ALLO ALLO
Bajer z Bel-Air
MASH
PRISON BREAK (2 sezony)
Murphy:
Jeśli świetnie się czujesz, nie przejmuj się. Przejdzie ci ...
-
- Początkujący ✽✽
- Choroba: CU
- województwo: mazowieckie
A zapomnieliście o Rodzinie Soprano, czy nikt z Was nie oglądał? Ja ją uwielbiałam...
A pamiętacie, tam była sprawa takiej jednej z głównych postaci, fajnej blondynki która zdradziła rodzinę i donosiła do FBI - piszę o niej bo pod koniec swojego żywota dowiedziała się właśnie że jest chora na cu czy też na cd? nie wiem dokładnie co to bylo, ale kropneli ją mafiosi bez skrupułów - za zdradę.
Świetny serial. Oglądałam chyba ze dwa sezony.
goniusia napisałas o dawnym... serialu "Oshin"
Zawsze staje mi przed oczami historia tej skośnej dziewczynki jak sama w domu myję w łazience brudną wannę i przypominam sobie jej losy i służbę u innych
A pamiętacie, tam była sprawa takiej jednej z głównych postaci, fajnej blondynki która zdradziła rodzinę i donosiła do FBI - piszę o niej bo pod koniec swojego żywota dowiedziała się właśnie że jest chora na cu czy też na cd? nie wiem dokładnie co to bylo, ale kropneli ją mafiosi bez skrupułów - za zdradę.
Świetny serial. Oglądałam chyba ze dwa sezony.
goniusia napisałas o dawnym... serialu "Oshin"
Zawsze staje mi przed oczami historia tej skośnej dziewczynki jak sama w domu myję w łazience brudną wannę i przypominam sobie jej losy i służbę u innych

Pozdrawiam
Maja
Maja
- goniusia
- Aktywny ✽✽✽
- województwo: dolnośląskie
Mogliby go powtórzyć ja tez mam przed oczmi ten obrazMaja pisze:oniusia napisałas o dawnym... serialu "Oshin"
- artur
- Początkujący ✽✽
- Kontakt:
a teraz jeszcze sobie oglądam/y
Twarzą w twarz
Twarzą w twarz
Murphy:
Mam to samo teraz. Idę do babci to albo "Moda na Sukces", albo "Samo życie", albo "Detektwywi" bądź "W11", zdarzy się też czasem "Złotopolscy"elwirka001 pisze:<jak byłam mała i dużo siedziałam u babci bo rodzice byli w pracy > to byłam troche zmuszona do oglądania ,,MODY NA SUKCES''serialu wszechczasów

- kasia88
- Aktywny ✽✽✽
- Kontakt:
Oj angielskiego poczucia humoru jakoś nie toleruje. Dodatkowo ten irytujący akcent.. a fe!
Seriale oglądam sporadycznie, głównie na Comedy Central: Family Guy, Hidden Hills, My wife and kids, Jak poznałem waszą matkę, Scrubs.
No i urocze wieczory we wtorki spędzam z pracą przed tv olądając od 21 do 2 wszystko co leci na tvn'ie: Na Wspólnej, Twarzą w twarz, Dowody zbrodni, Jaja ze stali, Kryminalni,a Nocne igraszki już sobie odpuszczam
.
Seriale oglądam sporadycznie, głównie na Comedy Central: Family Guy, Hidden Hills, My wife and kids, Jak poznałem waszą matkę, Scrubs.
No i urocze wieczory we wtorki spędzam z pracą przed tv olądając od 21 do 2 wszystko co leci na tvn'ie: Na Wspólnej, Twarzą w twarz, Dowody zbrodni, Jaja ze stali, Kryminalni,a Nocne igraszki już sobie odpuszczam

"Kobieta nie słowami mówi prawdę, lecz ciałem."
-
- Początkujący ✽✽
- województwo: mazowieckie
"Tajemnica twierdzy szyfrów" - elektryzuje mnie już samo czekanie na ten serial, a w piątek już wiem ze zaraz będzie i jest super 
Szkoda, że nas nie stać i nie ma robionych w Polsce serialów kostiumowych... ale nie takich tylko love story tylko jakichś innych, pomysłowych żeby się mogło je oglądać z zapartym tchem i czekać z utęsknieniem na kolejny odcinek...
Ja tak prawie czuję Tajemnicę Twierdzy Szyfrów, ale prawie nie znaczy to samo

Szkoda, że nas nie stać i nie ma robionych w Polsce serialów kostiumowych... ale nie takich tylko love story tylko jakichś innych, pomysłowych żeby się mogło je oglądać z zapartym tchem i czekać z utęsknieniem na kolejny odcinek...

Ja tak prawie czuję Tajemnicę Twierdzy Szyfrów, ale prawie nie znaczy to samo

Pozdrawiam
Maja
Maja
-
- Początkujący ✽✽
- województwo: warmińsko-mazurskie
Ja nie oglądam żadnych seriali. Chyba jestem jakaś "tępa" i nic z nich nie kumam. Z "seriali" oglądam tylko Szkło kontaktowe na TVN 24.

Leki -Sulfasalazin EN, Azathioprina, Encorton,wit.
Wzrost 166 cm, waga 61kg.
Wzrost 166 cm, waga 61kg.
- Shadowka
- Doświadczony ❃
- Kontakt:
MacGyvery - moja pierwsza miłość 
Niania, Kryminalni, W11 - dopóki grał tam Kuba
Prison B - dwa sezony na trzecim jakoś mi nie zależy,
Chirurdzy choć obawiam się co będzie w 3 sezonie
Jerycho - takk ten serial zdecydowanie mnie się podoba
Krok od domu..
cała seria: było sobie życie
więcej nie pamiętam na tą chwilę

Niania, Kryminalni, W11 - dopóki grał tam Kuba

Prison B - dwa sezony na trzecim jakoś mi nie zależy,
Chirurdzy choć obawiam się co będzie w 3 sezonie

Jerycho - takk ten serial zdecydowanie mnie się podoba

Krok od domu..
cała seria: było sobie życie

więcej nie pamiętam na tą chwilę

- kasieek99
- Aktywny ✽✽✽
- Choroba: IBS
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
heheh dałam sie namowic na Stargate Atlantis i ...podobalo mi sie. smieszne to, bo s-f nigdy nie rozumiałam,lubilam i nie bylam chetna do ogladania, no oczywiscie poza paroma wyjatkami
"Życie dając jednocześnie też odbiera każdemu..."