a no właśniemagdalene pisze:Wielu z nas też to wszystko pałaszuje i bardzo dobrze się po tym czujeamtb pisze:jak widzę jak Natalka pałaszuje bigosy, grzyby i inne takie, to mnie pusty śmiech ogarnia

pamiętaj, że to po czym TY biegasz do

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
a no właśniemagdalene pisze:Wielu z nas też to wszystko pałaszuje i bardzo dobrze się po tym czujeamtb pisze:jak widzę jak Natalka pałaszuje bigosy, grzyby i inne takie, to mnie pusty śmiech ogarnia
Cieszę się, że zaczyna mówić się coraz szerzej o CD, bo (jak pewnie wielu z Was) o chorobie pierwszy raz usłyszałam w "M jak miłość", a tam to bardzo zmodyfikowali chorobę do wątku (jak widzę jak Natalka pałaszuje bigosy, grzyby i inne takie, to mnie pusty śmiech ogarnia).![]()
moim zdaniem całkiem niezły pomysłmartita pisze: może wystosujmy pismo do reżyserki MjM z prośbą o kontynuację wątku?
nawet jeśli odchodzą nie sądzę żeby miało się zakończyćsubzero pisze:Na Pudlu pisza, ze wszyscy czolowi aktorzy z MjM odchodza
moze jakis inny serial? Na wspolnej? albo Pierwsza Milosc
Myślę, że to świetny pomysł! Oni chyba zwyczajnie zapomnieli o tym wątku, musimy im o tym przypomnieć!martita pisze:racja, nasza choroba z serialu to by było coś, może wystosujmy pismo do reżyserki MjM z prośbą o kontynuację wątku?
Ja jestem za Na wspólnej.
ha ha, no jak totaloca pisze:moim zdaniem całkiem niezły pomysłostatnio Natalka takie stresy przeżywa, a crohn cicho siedzi.
Myślę, że w przypadku MjakM najłatwiej nam będzie coś wynegocjować, bo tam już jest ten wątek, trzeba by było tylko do niego powrócić i go rozwinąć, a w innych serialach musieli by oni dopiero taki wątek wprowadzićsubzero pisze:moze jakis inny serial? Na wspolnej?albo Pierwsza Milosc