Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
malapkasia pisze:właśnie skończył się Dr House, w którym był pacjent z Crohn'em:) szczerze mówiąc to pierwszy raz w jakimkolwiek filmie usłyszałam o tej chorobie;)
W serialu parę lat temu,gdy Hania z Markiem adoptowali Natalkę,malapkasia pisze:to ze Natalka ma Crohna to pierwsze słyszę...
Patrze dethleffs obcykany jesteś w tych tematachdethleffs pisze:Taki dr Lubicz (nie mylić z dr House ) mógłby wykorzystywać seksualnie maskotki swoich córek, bym uwierzył, że to człowiek jest wtedy
a ksiądz z plebani, powinien grać, w oparach wódy i fajek, wieczorami z babcią Juzią i Traczem
ja też to jem i nic;p właściwie to jest tylko 2 rzeczy których nie powinnam raczej jeść... ale tak szczerze to lecą sobie scenarzyści w jajo... bo powinni czasem wspominać o Crohnie skoro już jej to "znaleźli"... mogłaby się któregoś dnia bardzo źle czuć i to by wystarczyło, albo mała wzmianka przed obiadem... a tak zawsze na talerzu ma to co reszta rodzinki... ja o Crohnie u niej nie słyszałam bo nie oglądałam każdego odcinka... dopiero od niedawna bardziej regularnie...fryderyk pisze:pewnie Natalka opieprza fryty ze schabowym eheh![]()
NO I co z tego ja też jem schabowe i frytkiNo rewelacja na ponad 100 odcinków w jednym serialu powiedziano dwa słowa o crohnie a w drugim na ponad 700 już zapomnieli o tym wątku i pewnie Natalka opieprza fryty ze schabowym eheh