Na całe szczęście w tym kraju namawiają na znieczulenia a nie jak w Polsce trzeba płacić albo błagać o znieczulenie

Czekam teraz na synka aż wróci ze szkoły ale się ucieszy że w końcu brata zobaczy już niedługo.

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
jako posiadaczka ciąży spożywczej, dołączam do tej zacnej zachcianykate31 pisze:o ziemniaki z jajkiem dobre, powiem Ci ze smaka mi narobilas, pewnie na dniach sobie zrobie, tzn mi zrobią:-)))do tego koperek mniam...
Wygląda na reflux oczywiście ze zgaga. U mnie tak jest od 7 ms, najgorzej wieczorem i w nocy, na palenie w przelyku po odbijaniu pomaga Rennie, no i dieta plus niewielkie objętościowo posiłki. A dzidziusia masz dużego? Duże rozmary malucha, tak jak u mnie, bardzo nasilają te dolegliwości.kate31 pisze: ja mam bol dziwny w klatce piersiowej, do tego obdija mi sie, pali mnie przelyk- przynajmniej tak mi sie wydaje i do tego podchodzi mi tresc zoladkowa do gardla i sie cofa, ale nie wymiotuje, oddech mam przyspieszon
Hihi, ja mam dokładnie to samo, siedzę sobie wieczorem, a tu nagle kakao, które przed chwilą wypiłam prawie wychodzi mi samo nosem.kate31 pisze:podchodzila mi pod nos i gardlo jak sie polozylam,