Gosiu przyjemnościS_Gosia pisze:My w niedzielę i też już nie mogę się doczekać

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Gosiu przyjemnościS_Gosia pisze:My w niedzielę i też już nie mogę się doczekać
dziękujemyPandziaak pisze: Gosiu przyjemności![]()
![]()
gdzie moja kultura, ja też dziękujęS_Gosia pisze:ziękujemyi wzajemnie
W Twoich okolicach to urlop też spokoLuki36 pisze:Mi się właśnie kończy urlop. Ale było całkiem spoko. Choć nie wyjeżdżałem.
Ja nawet po latach wspominam jedną drabinkę ze szlaku Orlej PerciJacekx pisze:i wspominam każdy szlak naszych gór przedreptany nawet po latach
o to Bizonik do Lubina masz 100km, ale chyba Ty jedziesz przez WrocławBizonik pisze:Dotarlośmy do Szklarskiej Poręby. Piękne miejsce ale i tak nie lubie gór:)
Szrenica - Schronisko pod Śnieżką to moja pierwsza mega wycieczka piesza z moim Tatą 50 lat temuS_Gosia pisze:o to Bizonik do Lubina masz 100km, ale chyba Ty jedziesz przez WrocławBizonik pisze:Dotarlośmy do Szklarskiej Poręby. Piękne miejsce ale i tak nie lubie gór:)![]()
ja lubię góry, ale zawsze na początku mam mega kryzys i myślę, co ja tu głupiarobię.... ale potem gdy wracam ze szlaku do domu to wiem, że warto było
![]()
teraz w tym roku nie byliśmy w górach, choć mamy blisko - bo Krzyś nie bardzo był w stanie wspinać sięale to nic...
Bizonik udanego urlopu- a na Szrenicę zawsze możesz wjechać - a tam już piękna i równa droga do Śnieżnych Kotłów
i potem wrócić i zjechać