Walne się dobyło. Mam nadzieję , ze jakiś oficjalny tekst na stronach stowarzyszenia z tej okazji Mamcia wysmaży. A poza oficjalnymi sprawami, to zazdrościć oddziałowi pomorskiemu- u nich sie dzieje oj, dzieje. Mam nadzieję , że i my pójdziemy ich tropem, a pierwsze znaki wspoółpracy powinny byc już w czerwcu, a może po wakacjach będą efekty( mam nadzieję , że to nie pobożne życzenia ). szkoda, że tak mało osób przyszło. Faktem jest nic nie dawali tylko gonili do roboty. Podziwiam wszystkich którzy dotarli, bo więcej było spoza Warszawy, a zjechali ludzie z całej Polski. Pozdrowuienia, dla Lublina, Białegostoku, Gdańska, Zielonej Góry, Krakowa i jesli kogoś pominęłam, to wybaczcie, albo dopiszcie poniżej w poście
Spotkanko -jak to Adaś okreslił popijawa - u Mamci też było
A po wszystkim jedno podsumowanie - weźmy sie i zróbmy, a nie zróbcie- nikt nam niczego nie da jak sami się nie upomnimy.
pozdrawiam wszystkich ( stowarzyszonych i nie ), szczególnie Natanela, że dotarł do Mamci.
Pozostałych obecnych oczywiście również
Szaraja
Chwała tym którzy stworzyli to forum. a dla wszystkich którzy piszą wielkie dzięki