wymioty
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
-
- Specjalista od Spraw medycznych
- Choroba: CD u dziecka
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Re: wymioty
To normalna obrona organizmu. Ja tak mam- nie mogę się np. przejeść, bo zwracam jak pies. Gdybyś wymiotowała po wszystkim to mogłaby być oznaka przewężenia.
Przyłacz się do Towarzystwa J-elita. Działamy dla waszego dobra, ale bez Waszej pomocy niewiele zrobimy.
-
- Debiutant ✽
- Choroba: CD
- Kontakt:
Mi zdarzają się wymioty, ale nie po wszystkim.Wiem po czym zrobi mi się niedobrze, ale łakomstwo jest silniejsze.Więc nie odmawiam sobie niczego, najwyżej później odcierpię.
biorę: Pentasa 500mg 3x 2 tabletki, żelazo+magnez+witaminy (plush)+kwas foliowy
ważę:60 kg
mierzę: 182cm
stan:remisja od maja 2007
ważę:60 kg
mierzę: 182cm
stan:remisja od maja 2007
- Patryśka
- Doświadczony ❃
- województwo: małopolskie
Ja mam czesto potworne mdlosci ale wymiotowac zdarza mi sie rzadko..Jednak musi mi cos porzadnie nie podejsc..Kiedy zaczynalam chorowac to wymiotowalam okropnie..Po wszystkim.
Mi zdarza się wymiotować choć teraz już znacznie rzadziej niż na początku choroby. U mnie jest to najprawdopodobniej związane ze zmianami, które znajdują się w żołądku i ten ciągły stan zapalny żołądka
- cordo
- Aktywny ✽✽✽
- Choroba: CU
Ja wymiotowałem na początku pierwszego objawu choroby. Ale teraz od 1 roku mając 1 nawrót wcale nie wymiotowałem. Np. zjadłem kolacje i zaczynał mnie bolec brzuch zwijałem się z bólu jak dżdżownica. dopiero po 10-5 minutach przechodziło a wcale nie wymiotowałem. może to i żle a może dobrze
-
- Początkujący ✽✽
Udać się do lekarza!!!
Wszyscy maja bloga....mam i ja www.matkawariatka.blogspot.pl
Mercaptopurinum 75mg, metypred 32mg, salofalk 500mg 2x3, wapno
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni...
Mercaptopurinum 75mg, metypred 32mg, salofalk 500mg 2x3, wapno
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni...
- Toscania
- Debiutant ✽
Na zaostrzenie to wygląda, więc może standardowa procedura w tym wypadku poskutkuje w stylu zwiększenia dawek leków. Przynajmniej ja tak mam, że jak jest jazda ostra to na dwa fronty i się zastanawiam, którą stroną lepiej...
http://crohnzone.blox.pl/html
If you are looking for the love of your life, STOP.It will be waiting for you, when you start doing things you love.
If you are looking for the love of your life, STOP.It will be waiting for you, when you start doing things you love.