Wg przekazywanych mi informacji poziom kalprotektyny ulega wahaniom a więc może warto powtórzyć.magdag pisze: ↑28 sty 2020, 20:40Tak zamierzam, ale bez polecenia lekarza nie chcę narażać syna na takie badanie... on ma już tyle różnych procedur szpitalnych i miesięcy spędzonych w szpitalach za sobą że muszę ważyć mu takie wiadomości bo boję się o jego psychikę.Dorota1973 pisze: ↑27 sty 2020, 16:38Zróbcie te kolonoskopię żebyś później jak coś żalu do samej siebie nie miała. I żeby syn pretensji nie miał. Powodzenia. I napisz jak coś będziesz wiedziała więcej
Fakt dziwi mnie odmienne podejście lekarza w stosunku do tego co czytam na stronach laboratorium, ale muszę założyć lekarz to osoba kompetentna...
Czy może tak być że pięć lat temu miał wynik kalprotektyna <100 przy takich samych objawach jak teraz kiedy ma 426 ?
Wojtek miał kolonoskopię razem z gastroskopia w znieczuleniu ogólnym. Trzymajcie się. I tak jesteście silni . I Ty musisz mieć siłę bo masz dla kogo. Wiadomo że chcesz syna oszczędzić i niepotrzebnie nie stresować dodatkowo. Ale zadać o to tez musisz. A może to jakaś zupełnie błaha przyczyna i lekarz ma rację. Życzę Wam tego